Pluspunten

Snelle service, digitale proefdruk en verdere afhandeling (wijzigingen of akkoord offerte) is direct via de website te regelen. Top dus.

Jammer dat jullie niet met Tevreden.nl werken als onderzoeksbureau ;)

• Communicatie

Pluspunten

Er wordt goed mee gekeken met het bestelde product en je wordt goed verder geholpen

zichtbaarheid van de tekst paste niet, is door een medewerker aangepast, mogelijkheden lettergrootte kan misschien uitgebreid worden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de automatisering, het systeem van automatische drukproef etc. werkte niet zo soepel. Ik heb meerdere keren met een verkoper moeten mailen, die mij overigens zeer goed heeft geholpen

Vorige week was de drukproef verkeerd(het ontwerp was veranderd), vandaag werkte de drukproeflink niet, bijlage zat er niet bij en factuuradres was niet goed, terwijl dat eerst wel goed stond.

• Communicatie

Pluspunten

meedenkend, bereid een oplossing te zoeken en snelle service. Thanks Anniek voor je top service en het snelle schakelen!

Niet zo zeer over het bedrijf, maar de webshop, dat de prijzen per week aanpassen, dat was voor mij wat onduidelijk! Maar als je dan even belt, is het zo opgelost.

• Communicatie

Pluspunten

Goed contact met Erika van Maxilia. Elke vraag wordt dezelfde dag nog beantwoord. Ze denkt mee en komt met goede voorstellen. Super fijne samenwerking!

• Communicatie

Pluspunten

Supernetjes een digitale proefdruk ontvangen met offerte. We moesten even overleggen met de achterban en ook daar was ruimte voor. Toen liep ik tegen wat bestelprobleempjes aan maar via mail werd het netjes opnieuw gelinkt en vriendelijk beantwoord. Vandaag vernomen dat de bestelde tasjes in productie zijn. Ook leuk om te weten!!! Zeker ern aanrader wat betrefd vriendelijkheid en hulp. We zijn zeer benieuwd naar het daadwerkelijke resultaat. Daarnaast is het fijn dat er een mogelijkheid bestaat kleine oplages te bestellen voor kleine ondernemers.

Weinig verbeter tips, maar een 10 klinkt zo overdreven.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle reactie op mijn vraag. Vriendelijk.

• Communicatie

Pluspunten

site overzichtelijk

mail nog iets sneller beantwoorden

• Communicatie

Pluspunten

Altijd goede en snelle service. En zeer correct!

• Personeel

Pluspunten

Goede en snelle service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

erg behulpzaam, ook als je even belt.

• Communicatie

Pluspunten

Gerard Vlastuin van Maxilia is een echte meedenker! Hij komt met goede suggesties, reageert snel en regelt het perfect. Informatieverschaffing en communicatie zijn heel goed! Prijs / kwaliteitverhouding is ook prima!

• Communicatie

Pluspunten

Altijd even behulpzaam, vriendelijk en snel!

• Communicatie

Pluspunten

Overzichtelijke website met interessante producten aan aantrekkelijke prijzen! Zeer goede service!

• Communicatie

Pluspunten

Fijn dat alles in overleg gaat en dat men open staat voor vragen en wensen. Duidelijk dat ze klant vriendelijk zijn!

• Communicatie

Pluspunten

Alles gaat goed.Gr.Rob

niks

Pluspunten

eenmaal in systeem is alles makkelijk en snel te bestellen.

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

dat je het ontwerp ook echt op het product kan zien voordat je gaat bestellen.

• Communicatie

Pluspunten

Korte reactietermijnen

De communicatie rondom de mogelijkheden liet in eerste instantie te wensen over. Later is dat prima hersteld.

• Communicatie

Pluspunten

Gemakkelijke site. Eenvoudig eigen design op geschenk zetten

Krijg niet direct de digitale factuur toegezonden.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle reacties op aanvrage etc

Zullen er zijn maar ik weet ze niet.

• Communicatie

Pluspunten

Supersnelle service en ze denken mee en komen met voorstellen.

Zo doorgaan

• Personeel

Pluspunten

Snel respons, goed product en uitstekende service.

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.