Pluspunten

Prima reactie tijd, Aandacht voor klant

Geen idee maar we moeten het resultaat nog afwachten

• Communicatie

Pluspunten

Snel Punctueel Communicatief

• Communicatie

Pluspunten

snel een antwoord en goed geholpen

• Communicatie

Pluspunten

Duidelijk Snel Vriendelijk Prettig geholpen aan de telefoon.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service en goede prijs

Er was gezegd dat we een proefdruk zouden ontvangen vooraf dat de pennen bedrukt zouden worden, deze hebben we echter niet ontvangen, wel een opdrachtbevestiging dat alles in productie is genoemen

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit product

Moest zelf nabellen of de order op tijd verzonden werd

• Communicatie

Pluspunten

Snelle service en de opmerking bij onze bestelling direct verwerkt zonder discussie!

• Personeel

Pluspunten

snelle en adequate communicatie niet afwachten, maar initiatief nemen in 't belang van de klant

logo uploaden bij online bestelling lukte niet (technisch verbeterpuntje misschien), maar er werd snel een alternatieve route geboden

• Communicatie

Pluspunten

Snelle communicatie. Vriendelijke mensen aan de telefoon.

bij het bevestigen van de opdruk was het een beetje onduidelijk, omdat alle voorgaande opties ook in beeld bleven.

• Personeel

Pluspunten

Hoewel de origineel bestelde pen niet op voorraad bleek te zijn, werd er meteen een oplossing aangedragen voor een alternatief. Er is ook altijd goed gecommuniceerd over de levertijd. Complimenten aan Johan.

• Communicatie

Pluspunten

Bereidt om snel te schakelen en mee te denken

• Communicatie

Pluspunten

zeer vriendelijk en snel geholpen

• Communicatie

Pluspunten

foto doorgestuurd van mijn logo wist niet precies hoe ik het wou hebben kreeg ik een voorbeeld van mijn logo op het gekozen product fijn zo samen denken...

• Communicatie

Pluspunten

Fijne ondersteuning als je er even niet zelf uitkomt!

Pluspunten

Goed teamwerk, helder advies en duidelijke acties. Fijn om doorlopend geinformeerd te worden over de voortgang! Tussentijds goed informeren over de voortgang kost wellicht wat tijd, maar bespaart iedereen de onrust of zelfs ontevredenheid. Een voorbeeld voor mij zelf...

Geen verbeterpunt, maar tip: wellicht whatsapp inzetten als korte lijns communicatie middel?

• Communicatie

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk Behulpzaam Snelle actie Eerlijke prijzen

• Communicatie

Pluspunten

Directe communicatie. Het meedenken in oplossingen. Mét resultaat. Duidelijk een bedrijf met grote flexibiliteit.

meer naar buiten treden over hun goede klantrelatie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede prijzen, en als er iets niet duidelijk of goed is belt men meteen met de klant.

als men bv aanstekers besteld zegt men binnen vier uur een digitale proef te sturen. Dit is niet gebeurd. Jammer !!!

• Personeel

Pluspunten

Goede drukproef, snel. Site is toegankelijk

Eerder terugkoppelen over de verzenddatum. Nu moest ik er zelf achteraan.

• Communicatie

Pluspunten

Hele snelle communicatie vanuit Ruben. En toen Ruben even niet beschikbaar was, werd het gelijk overgenomen door Charlotte. Heel fijn. Daarnaast is het meedenken over het optimaal benutten van het product al tijdens de offerte aanvraag echt onderscheidend!

Mogelijk een idee om twee of drie variant van bedrukking aanleveren. Dan kan de klant nog beter kiezen.

• Communicatie

Pluspunten

Snel, duidelijk en eerlijke prijzen

gewoon zo door blijven gaan

• Communicatie

Pluspunten

Ik werd super snel geholpen zowel aan de telefoon als via de mail. Heel fijn contact en er werd goed meegedacht!

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.