Pluspunten

Super snel en meedenkend

• Communicatie

Pluspunten

Je stelt een vraag, hebt direct antwoord. Had eerder contact met mederker gehad, noem zijn naam en wordt direct aan hem gekoppeld. Top!

• Communicatie

Pluspunten

Voor een relatief kleine opdracht hebben ze verrassend veel aandacht

Iets mindet push-mails als je op de website iets hebt opgezocht

• Communicatie

Pluspunten

Heel fijn geholpen. Ook mijn vragen werden serieus genomen. Mijn wensen werden besproken en ook aangepast, indien nodig. Er wordt snel gereageerd, waardoor een snelle bestelling mogelijk was! Erg tevreden over dit bedrijf en Denise Ham .die mij geholpen heeft.

Niet van toepassing.

• Communicatie

Pluspunten

prettige communicatie met hulp

weet ik nog niet, tot dusver is het goed verlopen. Ik heb de producten nog niet ontvangen dus daar moet ik dan nog op wachten

• Communicatie

Pluspunten

Het zeer direct handelen van alle medewerkers!

Nihil

• Communicatie

Pluspunten

Behulpzaam en attent personeel.

De proefdruk versturen zoals het template opgemaakt is.

• Communicatie

Pluspunten

snel reageren op vragen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ruim aanbod

• Communicatie

Pluspunten

Snel schakelen, binnen een dag een offerte, proefdruk en bevestiging dat m’n order in behandeling genomen is! Toppers!

Nvt

• Communicatie

Pluspunten

Handige chatfunctie Goede administratie Snelle levering

• Communicatie

Pluspunten

snelle communicatie en vriendelijke mensen! ook bij wijzigingen snel contact.

keep up the good work!

• Communicatie

Pluspunten

Flexibel en meedenkend.

geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Communicatie

Pluspunten

Degene met wie ik gedurende het proces contact heb gehad, Mark, is echt een topper. Fijn contact, niks was te veel!

Niet echt van toepassing. De website is overzichtelijk, de medewerkers zijn vriendelijk en de kwaliteit/prijsverhouding is ook in orde.

• Communicatie

Pluspunten

Communicatie via diverse bronnen snel, meedenkend en behulpzaam. Nemen de opdracht serieus en handelen professioneel

• Communicatie

Pluspunten

snelle service, flexibel voor aanpassingen

• Communicatie

Pluspunten

Snelle reactie Er wordt goed meegedacht Snelle levering Goede kwaliteit producten FIjn contact met Tirza :)

• Communicatie

Pluspunten

Tot nu toe alles positief! Bedrijf denkt mee met de klant en goede en snelle communicatie. Zeker aan te bevelen!

Nog niks.

• Communicatie

Pluspunten

In vind de website duidelijk. Moeilijk kiezen, natuurlijk, want er staan zóveel leuke dingen op! Maar toch had ik snel gevonden wat ik zocht. Ik was wel een beetje bang, want ik had eerst bij een ander bedrijf een offerte gevraagd voor een vergelijkbaar product. Dat was 'kaal' ongelofelijk goedkoop (30 ct), maar 250 stuks met bedrukking brachten me ineens bij de 450 euro! Maar jullie zaten daar echt vér onder, en ik vind het product ook veel mooier. En dan zo snel een offerte! Toppie!

Er was een nulletje van het telefoonnummer gevallen. Is niet erg, want daar heb je drukproeven voor. Werd meteen gecorrigeerd. Is dus eigenlijk niet eens een minpuntje. Maar ja: zo'n leeg tekstveldje daar kunnen wij, Hollanders, niet tegen, hè? Dat is maar verspilling. ;-)

• Communicatie

Pluspunten

Snelle reactie en service gericht.

Site was niet helemaal duidelijk met het invullen loop je tegen aantal zaken aan. Je kunt documenten die je upload niet verwijderen. Kan ook niet zien hoe het document heet. Geen opmerkingsveld te vinden.

• Communicatie

Pluspunten

Denken goed mee en goed bereikbaar qua communicatie.

Had op een gegeven moment met 3 mensen contact en zou liever 1 contactpersoon hebben.

• Communicatie

Pluspunten

Vriendelijk, attent en snel.persoonlijke inlog

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.