Goede service en komen afspraken na.
Hi Jeroen, Bedankt voor je positieve review! Het is super om te horen dat je onze service als goed ervaart. We streven ernaar om de gemaakte afspraken na te komen en je de juiste service te bieden. Bedankt voor het delen van je positieve review en hopelijk tot snel! Groetjes, Maxiliaan Inda
Alles klopt bij Maxilia! De klantenservice, het bestelproces, de assistentie bij het bestellen. De kwaliteit van de producten is ook gewoon goed en de levering; supersnel! Ja
Hi Petra, Wat fantastisch om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met Maxilia! We zijn blij dat ons team heeft kunnen bijdragen aan een soepele ervaring tijdens het hele proces, van klantenservice tot levering. Bedankt voor je vriendelijke woorden en het delen van je tevredenheid! Groetjes, Maxiliaan Anouk
Na een offerte te hebben opgevraagd, deze een paar keer te hebben aangepast was deze uiteindelijk zoals we het voor ogen hadden waardoor de offerte is omgezet tot een order. Nu is het nog even wachten totdat we de order hebben ontvangen maar voorgaande orders waren van uitstekende kwaliteit.
Hi Ankie, Bedankt voor je leuke review. Fijn om te horen dat we na wat aanpassingen het gewenste artikel aan jullie mogen leveren. Ik hoop dat de order zoals de vorige bestellingen ook volledig naar wens zou is. Alvast heel veel plezier van de producten! Tot de volgende keer! :) Groetjes, Maxiliaan Melissa
We bestellen geregeld het setje potloden met logo. Altijd snelle en goede service. Fijn dat er tussentijdse stappen zijn om goed te keuren zodat we beide de juiste verwachtingen hebben.
Hi Susanne, Dank je wel voor je positieve review! Wij zijn blij dat je tevreden bent met de snelle en goede service bij het bestellen van de potloden met jouw logo. Onze aanpak met tussentijdse goedkeuringsstappen is er om de verwachtingen af te stemmen, en we waarderen het dat je dit opmerkt. Als je in de toekomst verdere vragen of wensen hebt, staan we klaar om je te helpen. Met vriendelijk groet, Maxiliaan Caitlyn
De eerder geplaatste review was 'behoorlijk' negatief. Het probleem is inmiddels naar behoren opgelost. Een volgende bestelling plaats ik toch weer met vertrouwen bij Maxilia.
Hi Wim, Dank je wel voor het herzien van je beoordeling, en we waarderen het dat je de moeite hiervoor hebt genomen. Goed om te horen dat het eerdere probleem naar behoren is opgelost en dat je weer vertrouwen hebt in het plaatsen van een volgende bestelling bij ons. Mocht je in de toekomst verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit je opnieuw van dienst te zijn. Groetjes, Maxiliaan Anouk
Originele beoordeling
Diverse keren toezegging dat de zending op tijd geleverd zou worden! 7 december besteld, order moest 5 januari in huis zijn. Niet dus! En de zending kon niet gehaald worden bij de vervoerder! Pas toen wij ZELF contact opnamen met de vervoerder bleek dat dit wél kon. Dat bedrijf is er zelfs een uur langer voor open gebleven. DE AFSPRAKEN MET MAXILIA ZIJN DUS GEWOON EEN WASSEN NEUS!
Snelle reply in de chat, ook snel met wijzigingen in de offerte waardoor de bestelling snel afgerond kon worden.
Hi Sharon, Bedankt voor je positieve feedback! Het is ons doel om klanten zo efficiënt en snel mogelijk te helpen, goed om te horen dat dit is gelukt! ;) Hopelijk tot in de toekomst. Groetjes, Maxiliaan Caitlyn
Ook behulpzaam als er wat fout gaat
Hi Leon, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je onze klantenservice als behulpzaam hebt ervaren, zelfs wanneer er iets fout ging. Het is ons doel om eventuele problemen snel en effectief op te lossen. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen! Groetjes, Maxiliaan Anouk
Vragen worden snel opgepakt. Je wordt super snel en vriendelijk geholpen. Top service!
Sinds jaar en dag werken wij samen met Maxilia en de ervaringen worden steeds beter, ook als er een probleem geval is. Elke jaar doen we volgens mij weer meer omzet met elkaar en wij vinden de samenwerking heel erg plezierig.
Bestelling makkelijk kunnen plaatsen en snel geholpen en geleverd.
Hi Frank, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je makkelijk en snel bent geholpen. Snelle service is waardevol en hier streven wij dan ook naar. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Groetjes, Maxiliaan Anouk
Hele fijne ervaring met Maxilia! Caitlyn dacht goed mee en reageerde snel. We werden goed op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling. We kregen duidelijke informatie en er is veel mogelijk bij Maxilia. Ik beveel hen zeker aan en waardeer hun hulp.
Hi Geerte, Wat geweldig om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met Maxilia. We doen altijd ons uiterste best om zo goed mogelijk mee te denken en zo snel als mogelijk te reageren. Bedankt voor het delen van je positieve feedback en hopelijk spreken we elkaar nog eens in de toekomst. Groetjes, Maxiliaan Caitlyn
Mijn ervaring met Maxilia ervaar is tot heden zeer positief. Het contact verloopt soepel, vriendelijk en snel, waardoor het moment tussen zoeken en bestellen heel kort is.
Uitstekend geholpen en geadviseerd, zowel via de chatbox, email als telefonisch.
Hi Coen, Bedankt voor je positieve review! Het doet ons goed te horen dat je onze hulp en advies als uitstekend hebt ervaren, zowel via chat, e-mail als telefonisch. We doen ons best om op alle kanalen een goede service te bieden. Groetjes, Maxiliaan Anouk
Heel snel en fijn geregeld.
Hi Marjelle, Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat we het snel en naar tevredenheid voor je hebben kunnen regelen. Als je in de toekomst hulp nodig hebt, staan we voor je klaar! Groetjes, Maxiliaan Anouk
Snelle reactie makkelijke en overzichtelijke website
Hi Roy, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle reacties en de overzichtelijkheid van onze website! We streven ernaar om het voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. We waarderen je support en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn. Groetjes, Maxiliaan Anouk
Melissa assisted me with an urgent order. Her work was 100% on point and professional. Thank you Melissa and the whole team at Maxilia.nl!
Hi Jacques, Thank you for your nice review. Great to hear that you are happy with our service. Enjoy the products and see you soon! Greetings, Maxilian Melissa
Super top bedrijf reageerd zo snel als ze kunnen. En helpen snel. Bedrijf waar je trots op mag zijn. Dikke 10
Hi Juul, Wat geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met Maxilia. Bedankt voor je mooie woorden en de geweldige beoordeling! We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het doet ons goed om te weten dat we daarin geslaagd zijn. Als er ooit nog iets is waarbij we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Maxiliaan Anouk
Vriendelijke en snelle service. De afdruk kon zo aangepast worden.
Hi Rieneke, Bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat je onze service snel en vriendelijk hebt ervaren! :) We helpen je graag nog eens. Groetjes, Maxiliaan Anouk
Makkelijk producten bestellen en snelle levering. Alleen wat ik een nadeel vind is de vele e-mails. Misschien is dat iets om over na te denken. Pas als de producten geleverd zijn om een review vragen.
Hi Albert, Bedankt voor je review en wat fijn om te horen dat het makkelijk en snel is gegaan! Daarnaast een goede tip over de e-mails die we zeker mee nemen. 😁 Groetjes Maxiliaan Simone
Fijne op maat service en communicatie, en kwalitatief goed. Daarnaast ook voor een erg goede prijs, zeker in grote afname.
Hi Marijn, Bedankt voor deze positieve review! We helpen je de volgende keer graag verder :) Groetjes Maxiliaan Caitlyn
Alles is gewoon goed. De producten en bedrukking zijn van goede kwaliteit, terwijl de prijs gewoon laag blijft. De levering was super snel. Om die redenen heb ik voor Maxilia gekozen. Toen er iets nog iets ontbrak heb ik contact gehad en ook hier word je goed en snel geholpen. Binnen een dag was dat ook opgelost. Alles gewoon top.
Ik heb binnen een uur mijn gepersonaliseerde relatiegeschenken kunnen bestellen. Een wijziging achteraf door mij werd ook direct opgepakt!
Hi Claire, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met de producten! 😊 Ik hoop je in de toekomst nog eens te mogen helpen aan een mooi artikel. Groetjes, Maxiliaan Melissa
Het is een prettige website om je ontwerp te kunnen maken. Wij hadden met spoed bedrukte relatiegeschenken nodig. Het zou spannend worden of het er op tijd zou zijn maar het is allemaal keurig gelukt. We zijn gedurende het proces goed op de hoogte gehouden. Over het resultaat zijn we ook erg tevreden. Ons logo was erg duidelijk en we hebben ook geen enkele misdruk gezien.
Hi Steven, Bedankt voor je leuke review. Wat super om te horen dat je alles goed en naar wens hebt ontvangen. Heel veel plezier van de producten en ik hoop je in de toekomst nog eens te mogen helpen met een mooie aanvraag. Groetjes, Maxiliaan Melissa
Het is nog even afwachten tot mijn verzending binnenkomt, maar voor de rest is de prijs heel goed, de manier waarop het gedaan word ook
Hi Gemma, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat onze service naar wens was. Ik hoop dat de producten ook volledig naar wens zijn zodra je deze ontvangt. 😊 Alvast heel veel plezier van de pennen. Groetjes, Maxiliaan Melissa
Er werd voor me meegedacht en het resultaat is geweldig mooi!
Hi Tess, Bedankt voor je review! Super fijn om te horen en ik zie dat alles op tijd is geleverd. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier ermee! 😊 Groetjes, Maxiliaan Simone
Hogeveldseweg 2
4041 CP Kesteren
Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.