1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle reactie

Beter naar je voorraad kijken voordat je men laat betalen!!! Heb een flink bedrag betaald en dan pas krijg ik te horen dat het product niet meer op voorraad is en 1,5 maand moet wachten bijna 2 maanden !! Ik vind dat persoonlijk schandelig. Kijk eerst of het product op voorraad is en andersgeld terug. Moet zelf komen met het idee voor korting.

• Communicatie

Pluspunten

Ga zo door!

• Communicatie

Pluspunten

Snelle terugkoppeling, relevant en to the point.

Soms miste ik wat precisie wat aanleveren drukproeven betreft.

• Communicatie

Pluspunten

Goede en snelle service. Ben benieuwd naar de producten.

Die chatbox op de site is heel vervelend. Zodra je op de site komt meteen "kan ik je helpen". Voelt heel opdringerig. Je kan best meten of iemand al lang op dezelfde pagina is. Iemand die lang stil staat kan misschien hulp gebruiken. Als ik net 1 sec op dit site zit is het vervelend.

• Communicatie

Pluspunten

Supersnel geholpen door een vriendelijke meneer. Hij heeft een mooie pen met ons logo voor me gemaakt, lukte me zelf niet maar ja ieder zijn vak.

Helemaal niks

• Communicatie

Pluspunten

Snelle en heldere communicatie. Andere kleur opdruk in een mum aangepast. Snelle proefdruk.

Nog niet nodig.

• Communicatie

Pluspunten

Er snel en netjes behandeld!

tot nu toe nog geen verbeterpunten. Ik ben erg benieuwd naar de levering en het product!

• Communicatie

Pluspunten

Op maandag hebben we het idee geopperd om 500 muismatten op maat te laten maken die we op donderdag al binnen moeten zijn vanwege een beurs op vrijdag. Last minute dus. Even gebeld en dit bleek geen probleem mits we om 16:00 het design hebben aangeleverd. Dit hebben er gedaan en vlot bevestigd gekregen. Well done!

Even via de mail bevestigen dat de proef klaar staat. Die had ik niet ontvangen.

• Communicatie

Pluspunten

korte duidelijke lijnen en vriendelijke en behulpzaam personeel

Bij kleine bestellingen in de proformafactuur een regel toevoegen wat de bedrukking is. Zo weet de besteller dat zijn bestelling goed doorgekomen is.

• Communicatie

Pluspunten

Goed geholpen, snel geholpen. Denise was heel vriendelijk.

Interne communicatie.

• Communicatie

Pluspunten

Super service

Misschien is het leuk om bijvoorbeeld op voorhand de bestelling, (in mijn geval tasjes full color) in 3D/4D versie online te kunnen zien

• Communicatie

Pluspunten

Heel meegaand

Niet

• Communicatie

Pluspunten

Snelle responds en hulp op maat. Altijd bereid om te helpen & zeer vriendelijk personeel!

• Communicatie

Pluspunten

Duidelijke en snelle communicatie. Drukvoorbeeld is duidelijk en je kunt snel schakelen.

Geen opmerkingen.

• Personeel

Pluspunten

Snelle, heldere, professionele en goede communicatie. Stemt af op de klant en zijn oprecht hierin.

• Communicatie

Pluspunten

Goede informatie, ten alle tijden vriendelijk te woord gestaan, ook na drukproef numero 8. Duidelijk aanbod, goed geprijsd, afspraken m.bt. levering worden nagekomen. Kwaliteit producten is prima!

• Communicatie

Pluspunten

Altijd snel een proefdruk, snelle service, vriendelijk personeel waar je gemakkelijk contact mee kunt maken voor nieuwe producten.

Kort even doorgeven wanneer de spullen exact geleverd worden.

• Communicatie

Pluspunten

Heel flexibel en meedenkend, prima service!

• Communicatie

Pluspunten

- redelijke prijs - online staan alle offertes nog eens verzameld - snelle antwoorden van Ruben

- tot twee keer toe waren bestelde kleuren niet beschikbaar

• Communicatie

Pluspunten

Snelle reacties, aardig! Meedenkend, goede prijzen!

• Communicatie

Pluspunten

nvt

nvt

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.