Pluspunten

Super geholpen! Eigenlijk te laat met bestellen, echter vonden we de producten zo leuk dat we even hebben opgebeld of er iets te regelen viel. Na een telefoontje met de leverancier was het geen probleem een dag eerder te leveren. Super service!

• Communicatie

Pluspunten

Super blij met de service!! snelle reactie, duidelijk en persoonlijk!

Op dit moment geen, eerste keer iets besteld en alles was duidelijk en goed! Ik ben erg benieuwd naar het product maar ga ervan uit dat dit ook super is.

• Communicatie

Pluspunten

Zeer snelle opvolging voor dringende bestelling

• Communicatie

Pluspunten

Fijn en snel telefonisch contact, productie wordt snel in werking gezet en voordelige prijzen!

Snellere levering van de factuur

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Niets is te veel voor mijn contactpersonen, ze proberen altijd hun uiterste te doen om alles voor elkaar te krijgen.

mailverkeer is soms wat rommelig, eerst de offerte en er gelijk achteraan een mail dat je een offerte hebt ontvangen

• Communicatie

Pluspunten

Super service, snelle en prettige communicatie

Helaas was de gevraagde print niet mogelijk op de gekozen mok, alternatief zoeken was lastig

• Communicatie

Pluspunten

- snelle communicatie - altijd 1 contactpersoon

• Communicatie

Pluspunten

Super goede service! Denise heeft verschillende offertes gestuurd welke zeer overzichtelijk waren. Bij aankomst van een pakketje bleek nog een product te ontbreken, dit werd direct opgelost en zonder kosten doorgestuurd naar onze locatie in Frankrijk!

• Communicatie

Pluspunten

goede communicatie

Pluspunten

Per mail contact gehad en dat was altijd vriendelijk, netjes en geduldig.

• Communicatie

Pluspunten

Snel en behulpzaam!

• Personeel

Pluspunten

Denken mee, reageren snel en zijn erg vriendelijk.

• Communicatie

Pluspunten

Zeer vlotte communicatie. Leuk dat jullie ook de moeite gedaan hebben ons enkele staaltjes te sturen zodat we zeker zijn van de kwaliteit!

levertermijn leek toch langer dan verwacht. Besteld begin mei, verzending pas half juli...

• Communicatie

Pluspunten

Super service!

• Communicatie

Pluspunten

Ik word altijd snel, duidelijk en goed geholpen.

Tot nu toe niets opgemerkt wat voor verbetering in aanmerking zou kunnen komen. Wel zou het prettig zijn als de betaaltoeslagen van 2% niet zou worden geheven als ik met VISA betaal.

• Communicatie

Pluspunten

Wat mij heel erg aansprak was, de combinatie van een overzichtelijke site, goede prijzen en een fenomenale wijze van communiceren een vooral meedenken van Denise. Hier kunnen jullie terecht trots op zijn, omdat jullie dit ongelofelijk goed onderscheidt.

Op dit moment heb ik die niet, op basis van bovengenoemde feedback. Mijn advies zou zijn, houd dit goede en hoge niveau van kwaliteit in stand!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Steeds snelle en gerichte hulp!

meer nieuwe items in de catalogus

• Communicatie

Pluspunten

fijn persoonlijk contact, reageert snel

Lang op factuur wachten

• Personeel

Pluspunten

goede service

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers Goede/ snelle service

• Communicatie

Pluspunten

Alle orders worden direct opgenomen, bevestigd en zo spoedig mogelijk geleverd. Bevestigingen etc. komen direct per mail ter bevestiging. Fijne communicatie met de betreffende medewerker.

• Communicatie

Pluspunten

Ze houden zich aan afspraken, denken met je mee, fijn contact. Echte aanrader!

Kan er geen bedenken!

• Communicatie

Pluspunten

Binnen een dag een offerte binnen! Zeer positief.

nvt

• Communicatie

Pluspunten

Luisteren goed naar mij als klant en denken ook mee met mij en komen daarom met frisse en goede ideeën. Snelle levertijden, goed assortiment. Onderscheiden zich van hun concurrenten

Nvt

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.