Pluspunten

-snelle reacties.

- krijgt veel mails binnen.

Pluspunten

Snelle en vriendelijke communicatie via de chatdienst die snelle en correcte informatie gaf over welke opties mogelijk waren tegen de levertijd die ik voor ogen had. Het was een spoedbestelling en ze leverde nog vroeger dan verwacht! Super ervaring. De pennen zaten allemaal apart verpakt in een plastieken hoesje, wat niet nodig was, en in een propere kartonnen doosje per 50stuks.

Netheid van het afgeleverde product, op sommige witte pennen zaten nog lichte sporen van het drukproces en het logo staat er niet overal even effen of scherp op maar hiervoor moet je het product al vlak voor de ogen hebben, om gewoon in je hand te hebben en mee te schrijven zou het niet opvallen.

• Communicatie

Pluspunten

Maximilia: het maximum aan service en mogelijkheden voor voor een minimale prijs!

• Communicatie

Pluspunten

Ik vond het heel fijn dat de oude gegevens van mijn vorige bestelling weer er snel bijgehaald werden. Dat maakte deze bestelling een heel makkelijk!!

Ik heb Ruben als aanspreekpunt binnen Maxilia. Heel fijn, helpt met meedenken en schakelt heel snel, volgt goed op zonder dat het hijgerig voor mij voelt.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle reactie en afhandeling. Netjes en correct. Goeie service!

• Communicatie

Pluspunten

Voor een bestelling contact gehad met Mark van Maxilia.nl. Zeer snelle reacties en ik word steeds goed geholpen. We zijn zeer tevreden over de producten.

• Communicatie

Pluspunten

Heel goed geholpen aan de telefoon en goed meegedacht.

geen

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit en meegedacht met ontwerp! Top dus :)

Online module voor controle aangeleverde bestanden. Scheelt jullie weer een keer los mailen

• Communicatie

Pluspunten

Just, Charlotte en Ruben. Weer uitstekend en vriendelijk geholpen. Ik ben weer benieuwd naar het resultaat. Dank, Hanno van der Plas, De Beelddenkwinkel.

• Communicatie

Pluspunten

zeer goed klantgericht en meedenkend prima

• Communicatie

Pluspunten

Goede communicatie en snelle opvolging

Voorheen alle zendingen keurig op tijd of zelfs te vroeg. Deze keer helaas echt problemen gehad met levering die erg kritisch was qua timing, dat is jammer.

• Communicatie

Pluspunten

- snelle en goede service

• Communicatie

Pluspunten

Tot nu toe een goede indruk. Producten zijn nog niet geleverd, dus benieuwd of de deadline gehaald wordt en de producten naar verwachting zijn.

In eerste instantie kreeg ik een mooie korting bij bestelling via de webshop. Toen ik echter koos voor de optie drukproef, verdween de bestelling en kreeg ik het niet meer voor elkaar om op dezelfde prijs uit te komen. Dat geeft een vervelend gevoel dat je dus eigenlijk teveel betaalt nu.

• Communicatie

Pluspunten

Zeer snelle en vriendelijke reactie owel per mail als per telefoon.

Deze kwaliteit vasthouden

• Communicatie

Pluspunten

Snelle reactie! Meedenkend.

• Communicatie

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel complimenten!

Volhouden deze positieve klantgerichtheid

Pluspunten

Zeer snel een duidelijk antwoord. Bestellingen worden zeer snel en goed opgevolgd. Vlotte correcte afhandeling.

Geen opmerkingen. Mooi aanbod goede service

• Communicatie

Pluspunten

Ik ben tot nu toe altijd geholpen door Ruben en die reageert altijd bijzonder snel en denkt mee. Verder valt er echt niks te klagen!

N.v.t.

• Communicatie

Pluspunten

Ik vind het aanbod aan producten top! Ruim assortiment en goede kwaliteit.

Geen.

• Communicatie

Pluspunten

Goede communicatie. Flexibel in het verwerken van de wensen van de klant.

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.