Pluspunten

zeer snelle reactie, ons probleempje voor op korte tijd nog iets moois te realiseren is gelukt dankzij jullie!

• Personeel

Pluspunten

Alles is in het werk gesteld om het aangeleverde logo geschikt te maken voor de bedrukking op de Dopper flessen. Top service! Op 20 mei kunnen wij heel veel kartcoureurs verblijden met deze mooi flessen.

Nvt

• Communicatie

Pluspunten

Echt top. Chatservice top. Snelle reactie helemaal top.

• Communicatie

Pluspunten

top service onder andere in het adviseren van het formaat en het logo voor de bedrukking.

• Communicatie

Pluspunten

goede service, snel en meedenkend

nvt

• Communicatie

Pluspunten

Geweldige service, werd persoonlijk geholpen via de mail. Snelle reacties en er word echt met je meegedacht. De digitale voorbeelden zien er duidelijk en professioneel uit EN zijn uiteindelijk nog mooier geworden dan ik voor ogen had. Kan niet wachten op mijn bestelling!

• Communicatie

Pluspunten

Snelle, vriendelijke, behulpzame service.

Ondanks herhaalde vragen om A5-mapjes te leveren en ondanks de omschrijving op de bestelbon (met afmetingen), bleek bij levering dat het toch om A4-mappen ging.

• Communicatie

Pluspunten

Na het mailen van de wensen, kreeg ik snel een mailtje terug met daarin al gelijk een opzet inclusief voorbeeld van het ontwerp. Dit gaf gelijk duidelijkheid en de mogelijkheid om dingen makkelijk aan te passen (mocht dit nodig zijn geweest). Het mailcontact was vriendelijk en persoonlijk, tevens ook erg snel reacties terug waardoor er snel over kon worden gegaan tot een bestelling, zeker met zo'n scherpe prijs!

• Communicatie

Pluspunten

Goede service. Korte reactiesnelheid. Er wordt goed meegedacht. Problemen worden snel opgelost.

• Communicatie

Pluspunten

Hele goede communicatie!

• Communicatie

Pluspunten

Mijn contactpersonen (Erika en Patrick) zijn bijzonder behulpzaam! Als je 'A' zegt, komt 'B' er al direct uitrollen! Een erg prettige samenwerking!

Ik vind het juist prettig niet te veel 'lastig gevallen te worden', maar op het moment dat ik 'wat heb', direct geholpen te worden. Dat is hier het geval, dus geen verbeterpunten.

• Communicatie

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, denken goed mee.

Pluspunten

Ik geef een 9 omdat ik van mening ben dat er altijd ruimte voor verbetering is. Echter weet ik nu geen verbeterpunten te geven. De reacties waren snel en duidelijk en de communicatie met de medewerker was leuk en vlot. Dit geeft een gemoedelijke sfeer en vertrouwen.

Ga zo door!!

• Communicatie

Pluspunten

Persoonlijk contact met Tirza en goede kwaliteit goederen.

geen idee

• Communicatie

Pluspunten

zeer vlotte respons, heldere offerte, geen probleem om door klant aangeleverde materiaal te vertalen naar gewenste afdruk op het product, geen probleem om het herhaaldelijk aan te passen tot het echt naar wens is, vriendelijk geprijsd en vlotte levertijd

geen

• Communicatie

Pluspunten

Was blij verrast over de snelheid waarmee werd gereageerd op mijn vragen. Top!!

Persoonlijk contact, even een belletje werkt goed. Hou dat vol.

• Communicatie

Pluspunten

Goede, snelle service!

• Personeel

Pluspunten

Goede service, snelle levering en top kwaliteit!

• Communicatie

Pluspunten

Goede reactiesnelheid.

• Communicatie

Pluspunten

Keurig

prijs

Pluspunten

Goede communicatie en ze denken mee. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Geen opmerkingen.

• Communicatie

Pluspunten

ontzettend goede communicatie. erg veel meedenken, super! maak je niet veel meer mee!

geen!

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.