Pluspunten

Nette, snelle en duidelijke service. Ik had een heleboel vragen en werd uiterst goed geholpen en alles werd rustig uitgelegd. Ik kreeg mooie proefdrukken die zeer verhelderend waren. Ik heb twee keer de proefdrukken laten veranderen en de nieuwe proefdrukken waren in zeer korte tijd opnieuw bij ons aangeleverd.

Tijdens het chatten met de klantenservice op de website kun je niet naar een andere landingspagina op de website omdat dan het gesprek verdwijnt. Het gesprek en de klantenservicemedewerker is dan niet meer terug te vinden. Het is erg irritant dat je het gesprek niet kan meenemen naar een andere landingspagina omdat je dan niet "even" kunt klikken op het product waar je het over hebt. Probeer te zorgen dat een chat gesprek mee te nemen is naar een andere landingspagina.

• Communicatie

Pluspunten

Online perfect ingericht en toch een persoonlijk contact

geen

• Personeel

Pluspunten

* klantvriendelijk * behulpzaam * duidelijke website * snelle antwoorden

• Communicatie

Pluspunten

Snelle service, mooi assortiment

Ik verstuurde mijn order om 4 uur in de middag en het was bij mij daarna niet helemaal duidelijk wanneer ik die proefdruk kon ontvangen. Na een telefoontje bleek dat er aan gewerkt werd. Het zou handig zijn als ik dit bijvoorbeeld in een account op jullie site kan checken.

• Communicatie

Pluspunten

Na een miscommunicatie bij een eerdere bestelling waardoor deze niet optijd geleverd kon worden, is er nu met extra zorg naar onze bestelling gekeken om deze optijd te leveren. Aangezien wij vaak last-minute bedenken wat we willen en de aantallen pas op een laat moment zeker weten is het belangrijk om snel te schakelen. Dit kunnen ze wel bij Maxilia! De strakke deadlines worden gehaald zodat wij op tijd onze producten ontvangen, een tevreden klant.

Pluspunten

Ik had wist niet zo goed wat ik precies wilde maar ze hebben me goed geholpen hiermee. Meerdere keren een proefdruk gehad. Daarna hele snelle afhandeling.

Ik heb geen verbeterpunten voor dit bedrijf ik vond dat ik super geholpen ben en snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Communicatie

Pluspunten

Snelle reacties, duidelijke informatie, leuke producten.

Geen.

• Communicatie

Pluspunten

Zeer snelle reactie!

Soms liep ik vast op foutmeldingen op de website, Maar per email werd mijn vraag en bestelling dit snel verwerkt

• Communicatie

Pluspunten

Snelle en duidelijke reactie. Ook goede service nadat bleek dat mijn bestelde item niet meer leverbaar en er een alternatief gezocht moest worden.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle communicatie

nvt

• Personeel

Pluspunten

Zeer snelle reactie. Uiterst behulpzaam. Komt nog maar weinig voor dat je zo goed geholpen wordt.

Zou er geen een kunnen bedenken.

• Communicatie

Pluspunten

goede en snelle opvolging van offerte vraag Goede opvang bij aAfwezigheid van contactpersoon

benoemen dat je de proefdruk bevestigd moet worden voordat het proces echt opgestart kan worden

• Communicatie

Pluspunten

Snelle reactie, gemakkelijk bestellen, goede kwaliteit en service

• Communicatie

Pluspunten

Snelle acties, goed advies (denken mee op productieve en effectieve manier)

Zou op site vermelden dat jullie heel snel reageren zodat drempel om offerte op te vragen verder verlaagd wordt.

• Communicatie

Pluspunten

Super snelle en goede service! Verschillende medewerkers gesproken en allemaal even vriendelijk en kundig! Heel fijn dat mijn last minute order zo snel kon worden geplaatst!

Niet emailen onder iemand anders naam, nogal verwarrend :). Maar verder super!

• Communicatie

Pluspunten

Er ging gisteravond laat helaas iets mis met mijn betaling, waardoor ik in zak en as zat. Gelukkig kreeg ik vanochtend al supersnel van Twan een nieuwe betaallink en was het binnen een paar klikken geregeld. Super service, heel erg blij mee!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik vind het positief dat jullie de samples/voorbeelden maken voor ons. Bij anderen kan je het zelf maken, wat ik op zich kan, maar de verbinding (bij hun) is dan erg traag en dit werkt irritatie op en vertraging. Blij dus dat jullie het doen, mits het snel is (liefst een reactie binnen 3-4 uur).

Wel proberen te houden aan reageren binnen 3-4 uur met ontwerpen. Of aangeven wanneer. Ook vragen of er deadlines zijn waar materiaal voor wordt gebruikt.

• Communicatie

Pluspunten

wederom een goede prijs, snelle en persoonlijke communicatie

• Communicatie

Pluspunten

Goede, snelle communicatie. Duidelijk en vriendelijk.

• Communicatie

Pluspunten

Goede bereikbaarheid van klantenservices per telefoon en mail.

1 product was afgeleverd op het verkeerde adres (factuuradres ipv afleveradres)

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.