Pluspunten

Twan heeft mij ontzettend goed geholpen. Op het laatste moment moest er een wijziging worden doorgevoerd en zij waren gelukkig heel flexibel.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle reactie op vragen, persoonlijk contact (of in ieder geval de schijn ervan goed opgehouden :-)). Ik vroeg om een voorbeeld van een eigen gemaakt ontwerp en was aangenaam verrast toen er drie voorstellen (met kleine aanpassingen) werden opgemaakt.

Het proces van bestellen ging via de site (opvragen offerte), via de mail (verkrijgen offerte en bevestigen keuze), weer terug naar de site (voor het betalen van de offerte). Daar zag ik dat de offerte al geaccordeerd was (n.a.v. mijn mail) en vervolgens kreeg ik in mijn mail weer een betaalverzoek. Dat proces was voor mij niet heel helder. Ik had verwacht dat ik op de site de offerte zou moeten accepteren en daar ook aan zou kunnen geven welke van de drie ontwerpen ik zou willen. Die keuze/dat akkoord zou dan bevestigd worden in de mail. Dat was op mij logischer over gekomen.

• Communicatie

Pluspunten

Zeer goede communicatie over hoe het met de proefdrukken zat. Veel geduld en persoonlijk contact was goed mogelijk

De verzendtijd/leverdatum eerder aangeven

• Communicatie

Pluspunten

Attent, goede en snelle service en super vriendelijk.

Pluspunten

Heel vriendelijk en doen precies wat je vraagt. Heel snel antwoord.

• Communicatie

Pluspunten

Heel snel handelen, goede adviezen, mooie kortingen.

• Communicatie

Pluspunten

Na mijn offerte aanvraag werd ik direct netjes gebeld. Ik heb telefonisch precies uit kunnen leggen wat ik van het bestelde product verwachte en hoe het er precies uit moest komen te zien. De volgende ochtend had ik netjes een offerte in mijn mailbox met een preview van het product met ons bedrijfslogo er op, precies zoals ik hoopte. Wij hebben ons maatwerkproduct op zeer korte termijn nodig en er is ons gegarandeerd dat deze snelle levering geen enkel probleem zal zijn. Tot dusver ben ik dus zeer tevreden over de diensten van Maxilia!

geen

• Personeel

Pluspunten

Raad geven over de opdruk van de pennen?

• Communicatie

Pluspunten

Alles was in de puntjes geregeld en super snelle reactie. Nu de pennen nog binnenkrijgen..

• Communicatie

Pluspunten

Snel reagerende klantenservice

Zorgvuldig verkregen informatie lezen. Nu moest ik nogmaals dezelfde mail sturen, aangezien er precies goed uitgelegd stond wat mijn wensen waren. Wel goed opgelost uiteindelijk!

• Communicatie

Pluspunten

Ze hebben geduld. Kom jij er niet uit .komen ze met een oplossing .

Zorg ook dat je minder kunt bestellen .Dan de aantallen wat vermeld staat .Denk ook aan kleinere verenigingen .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het meedenken met de verkoopbinnendienst.

Nieuwe artikelen op de markt graag altijd een sample ontvangen voor verkoop-showroom

• Communicatie

Pluspunten

Reageren lekker snel op vragen per mail. Vriendelijke mensen. Je wordt keurig geïnformeerd over de status van je opdracht.

• Communicatie

Pluspunten

Reagareren snel en concreet, afhandeling gaat vlekkeloos. Levering is op tijd en netjes verpakt

• Communicatie

Pluspunten

Erg snelle reactie en denkt mee.

Het concept, opmaak van het bestelde product kan misschien wat meer tijd in worden gestoken.

• Communicatie

Pluspunten

Ik vind het ontzettend fijn dat er altijd binnen no time wordt gereageerd op de mail of telefoon. Als je vragen hebt zijn die zo beantwoord. Offertes zijn zo gemaakt en verstuurd. Echt heel fijn om mee te werken!

De website vind ik soms onoverzichtelijk in het vinden van bepaalde producten. als ik ergens op zoek blijkt dat het ergens anders onder staat.

• Communicatie

Pluspunten

Vlotte en snelle service! Heel bereikbaar voor communicatie. Offertes en drukvoorbeelden ontving ik erg snel. Ook blijkt (doordat ik meerdere offertes heb aangevraagd bij concurrenten) dat dit bedrijf, druktechnisch, meer kan dan andere bedrijven. Daarnaast heb ik de indruk dat dit bedrijf één van de laagste prijzen hanteert.

Heb ik niet kunnen ontdekken.

• Communicatie

Pluspunten

Meedenken en snelle service

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

no-nonsens, snelle reacties, duidelijke korte lijnen!

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.