Pluspunten

Snelle reactie en drukproef ontvangen!

• Communicatie

Pluspunten

Geen negatief punt te benoemen! Service, snelheid en goede kwaliteit!

• Communicatie

Pluspunten

Het contact met Johan van den Berk heb ik als zeer prettig ervaren. Na een mailtje met een aantal vragen werd ik direct opgebeld door Johan en kon hij al mijn vragen beantwoorden. Complimenten voor hem. Ook de levering en de service daarvan heb ik als prettig ervaren.

Meer informatie op de websites kan leiden tot minder vragen. Ook kreeg ik een ‘track and trace code’ die een leveringsdatum aangaf die niet klopte. Later kreeg ik een mail met een andere datum. De track and trace fout kan aan DHL liggen, maar de tweede mail was van jullie afkomstig. Dit was storend, maar geen ramp

• Communicatie

Pluspunten

correcte communicatie, onmiddellijk hulp bij het moeilijk begrijpen op de website. Heel vriendelijk, correcte levering, mooi materiaal. Een aanrader voor wij promotiemateriaal wil. Proficiat!

Website kan duidelijker en makkelijker

Pluspunten

Snelle levering, eerst een ontwerp en daarna werd er telefonisch contact opgenomen of het na tevredenheid was. Betaalbare prijzen!

• Communicatie

Pluspunten

Vriendelijk medewerkers, snelle levering en concurrerende prijs

communicatie omtrent korting bij vooruitbetaling met creditcard was niet juist. Daarom verwarring bij betaling. Is echter keurig gecorrigeerd. Berekening van een toeslag bij betaling met creditcard is wettelijk niet meer toegestaan.

• Communicatie

Pluspunten

Snel reactie

Pluspunten

Hands-on, snelle reactie, goed bereikbaar, flexibel en klantgericht.

Voorlopig geen verbeterpunten. Ik wacht natuurlijk wel nog de kwaliteit van de geleverde producten af, maar aan de service zal het in elk geval niet liggen.

• Communicatie

Pluspunten

Super goede service. Vriendelijke medewerkers die met je meedenken.

geen

Pluspunten

keurig geholpen zowel via e-mail als telefonisch. problemen worden direct opgelost. eigen persoon voor alles werkt uitstekend

ga zo door

• Communicatie

Pluspunten

Snelle reactie, proefdruk duidelijk en meteen een offerte

• Communicatie

Pluspunten

snelle reactie en duidelijk antwoorden

• Personeel

Pluspunten

De inzet, terugkoppelingen en medewerking van Tirza is ongeëvenaard. Ik ben zelde zo duidelijk en goed geholpen

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levring

• Personeel

Pluspunten

Vriendelijk, behulpzaam zoeken naar het product en tevens een voorbeeld opsturen, netjes en correct, Zo nu en ontvangen wij zomaar een attentie. Voor al deze goede eigenschappen kom ik steeds terug met mijn bestelling bij Maxillia

• Communicatie

Pluspunten

Vriendelijk en vlot geholpen de verkoper schakelde snel toen we over snelle leveringen hadden kwam die met een passend alternatief

Pluspunten

actieve benadering, hou ik wel van vriendelijke mensen

geen, ga zo door!

• Communicatie

Pluspunten

Ze werken snel en klantgericht

• Communicatie

Pluspunten

Supervlot, probleemloos veranderd wat ik fout had aangeleverd!

• Communicatie

Pluspunten

Alles zeer duidelijk gecommuniceerd door Gerard Vlastuin zowel telefonisch als per mail! En snelle reacties op mijn/ onze vragen. Klantgericht en oplossingsgericht bezig. Super!

• Communicatie

Pluspunten

Bij aanvraag van de offerten kreeg ik het direct meteen naar mijn mail gestuurd door Denise Ham. nadat ik de offerte had gehad heb ik zeker nog 4 keer telefonisch contact gehad met haar. super vriendelijke vrouw, heeft mij goed en snel geholpen. Alles was duidelijk!

Ik tevreden met alles hoe jullie mij tot nu toe geholpen hebben.

• Communicatie

Pluspunten

Lekker positief :-)

• Communicatie

Pluspunten

Mark & Kevin natuurlijk

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.