Pluspunten

goede en duidelijke communicatie.

• Communicatie

Pluspunten

Vriendelijke mensen, snel en goed!

• Communicatie

Pluspunten

Alles was supersnel geregeld !

• Communicatie

Pluspunten

vriendelijke behandeld, en snelle service

ga zo door

• Communicatie

Pluspunten

Fijne service, snelle levering. Mark en zijn collega's zijn altijd heel behulpzaam met keuze in het product, vragen, klachten, etc.

• Personeel

Pluspunten

Fijn Contact en goede service gehad van Joost. hij was makkelijk te bereiken en kon me snel helpen. hierbij ook erg mooi dat ik eerst een aantal ontwerpen kreeg via de mail die ik kon beoordelen en aangepast worden.

het contact na het betalen over hoe en wat verder met de leveringstijd is een beetje onduidelijk.

• Communicatie

Pluspunten

Snel, scherp geprijsd, denken fijn mee en super vriendelijk aan de telefoon. Oh ja ook nog snel met alles, beantwoorden en orderverwerving.

Korting voor goede doelen☺️

• Communicatie

Pluspunten

Direct telefonisch geholpen.

Ik kon de inhoud van mijn boodschappenmand niet wijzigen. Moest daarom opnieuw de sit bezoeken via een andere browser.

• Communicatie

Pluspunten

Zodra ik een offerte via de site had aangevraagd werd ik direct gebeld met aanvullende vragen. Heel fijn!

• Communicatie

Pluspunten

Persoonlijk contact Snelle service Wordt keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling Vriendelijk personeel

Ik heb geen verbeterpunten, ben erg tevreden!

• Communicatie

Pluspunten

We hebben een vast aanspreekpunt, waardoor we persoonlijk geholpen worden. Gerard weet wat wij zoeken en nodig hebben.

Er wordt helder gecommuniceerd.

• Communicatie

Pluspunten

zeer vriendelijk mensen , duidelijke afspraken die ze nakomen, overzichtelijk, heb Anniek en Gerard persoonlijk al laten weten over deze eerste en fijne en prettige samenwerking. hopelijksnel een vervolg.

nog geen negatieve ervaringen of onduidelijkheden meegemaakt.

• Communicatie

Pluspunten

snel contact, heldere antwoorden en makkelijk samenwerken

• Personeel

Pluspunten

Snelle reactie

nvt

• Personeel

Pluspunten

Wij zijn erg goed geholpen bij het kiezen van het juiste ontwerp voor de tasjes die we gaan geven als afscheid bij onze bruiloft. Hoewel we meerdere keren het ontwerp weer hebben aangepast, zijn we steeds super vriendelijk en snel geholpen en werd er prettig meegedacht!

• Communicatie

Pluspunten

zeer vriendelijk medewerkers, mooie product resultaat.

het was soms een beetje verwarend mbt links naar een factuur. was voor mij onduidelijk wanneer ik moest/kon betalen. uiteindelijk allemaal goed gekomen.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle reacties, vriendelijk, zelfs voor een kleine order wordt er hard voor je gewerkt

Kleinere order aantallen toestaan

• Communicatie

Pluspunten

Ik werd ontzettend snel geholpen Deskundig mijn vragen over mijn drukwerk werden goed begrepen en Tirza ging er direct mee aan de slag Ze zijn goed in wat ze doen

• Personeel

Pluspunten

Als iedereeen zich opstelt als Denise (ham) dan zit het helemaal goed met Maxillia.

• Communicatie

Pluspunten

snelle afhandeling en goed kunnen meedenken

n.v.t.

• Communicatie

Pluspunten

snelle, goede service

• Personeel

Pluspunten

Bedankt voor de snelle respons en hulp bij het uitwerken van deze actie.

De betalingsprocedure voor klanten uit België zou wat eenvoudiger mogen.

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.