Pluspunten

denken met je mee

• Personeel

Pluspunten

goede service

geen

• Communicatie

Pluspunten

Na het indienen van de offerte werd ik letterlijk binnen 2 minuten teruggebeld met een passend product en prijs. Ook werd alles in werking gesteld om mijn spoedlevering op tijd te laten komen - wat een verschil met andere drukwerk organisaties! De producten kwamen op tijd, netjes verpakt en van goede kwaliteit. Top!

• Communicatie

Pluspunten

Klantvriendelijke service, snel en efficiënt! Precies wat ik nodig had. Super!

• Communicatie

Pluspunten

snel schakelen

• Communicatie

Pluspunten

Goede service. Jullie belde zelfs na om te controleren of het bestelde wel het juiste was. Beter een keer extra vragen en goed leveren dan een keer te weinig en later onvrede :)

• Communicatie

Pluspunten

Reactietijd en medewerking.

Bij de eerste uitwerking miste ik de gevraagde kop-indeling. Wellicht dat het voorgestelde voorbeeld (scan) niet helemaal duidelijk was.

• Communicatie

Pluspunten

zij nemen bij twijfel contact op

• Communicatie

Pluspunten

Goed advies

Als je een klant belt met een algemeen nr en die klant niet te pakken krijgt, en de klant belt terug, dan niet zeggen: ‘geen idee wie u gebeld heeft. Als het belangrijk is bellen ze nog wel een meer’.

• Communicatie

Pluspunten

hele snelle service/reactie Meedenken met de klant niets is teveel gevraagd

zo doorgaan!

• Communicatie

Pluspunten

Ik had amper de bestelling verstuurd of er hing al iemand aan de lijn om eea door te nemen. Super. Aanpassingen in de factuur, de drukproef en de bevestiging alles verloopt snel en duidelijk.

Bij een bestelling kan je kiezen voor op rekening. Als je een bevestiging/factuur krijgt moet je echter direct betalen voordat eea in behandeling wordt genomen. Als je de e-mail niet in de gaten houdt, dan kan dit onwenselijke vertraging opleveren. Zeker als je iemand al aan de lijn hebt gehad verwacht je dit niet. Zou dit dus aan de voorkant bij deze optie kenbaar maken. Dan had ik nl direct betaald.

• Communicatie

Pluspunten

snelle communicatie en bij vragen snel antwoord

geen

• Communicatie

Pluspunten

Ze communiceren duidelijk en snel. Denken proactief met je mee.

Nadat de offerte was gemaakt, bleek het product toch niet in deze aantallen leverbaar. Misschien handig om dit te controleren voordat je een offerte verstuurd.

• Communicatie

Pluspunten

Actief meedenken door uw medewerkers. Goede communicatie tussen de medewerkers zodat je niet steeds hetzelfde verhaal moet vertellen.

• Communicatie

Pluspunten

Via de mail een goed contact, meedenken en zo tot een goed eindresultaat gekomen!

• Communicatie

Pluspunten

Contact gehad met twee personen. Beiden zeer vriendelijk, behulpzaam en duidelijk in hun woorden. Voel me echt klant die op handen gedragen wordt.

Ontwerp zou ook aan te leveren moeten zijn in cmyk kleuren.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle en duidelijke reactie en goede service.

• Communicatie

Pluspunten

Zeer snelle en correcte service.

• Communicatie

Pluspunten

Snelheid van handelen, initiatiefrijk...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie digitale voorbeelden, snelle reactie op de mail

Ik heb helemaal geen antwoord gehad op de mail die ik gestuurd heb naar het emailadres dat op de site te vinden is...

• Communicatie

Pluspunten

Super vriendelijk en behulpzaam. Lekker snel!

• Communicatie

Pluspunten

Supersnelle service en wat een resultaat....WOW

• Communicatie

Pluspunten

Snelle communicatie en goed advies.

Beetje anders dan andere sites met het uploaden en bekijken van bestanden. Kan voor verwarring zorgen, ma na een keer is het wel duidelijk allemaal.

• Communicatie

Pluspunten

Snel, toegankelijk, praten op niveau van klant. Komen met voorstellen

geen, ga zp door!

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.