Pluspunten

Prettige en snelle service, erg klantgericht.

• Communicatie

Pluspunten

snelle en goede service

geen opmerkingen

• Personeel

Pluspunten

Goed overleg, keuze uit mogelijkheden en snelle levertijd.

• Communicatie

Pluspunten

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding! Goede service!

Xx

• Communicatie

Pluspunten

Snel antwoord en vragen goed na bij onduidelijkheid

• Communicatie

Pluspunten

Communicatie, snelheid en flexibel!

• Communicatie

Pluspunten

Snelle reactie op offerteaanvraag, scherpe prijs, geleverd conform afspraak naar tevredenheid.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle en makelijke comunicatie en snelle en correct geleverd.

geen

• Communicatie

Pluspunten

Vriendelijk, duidelijk, snelle communicatie

Evt. snellere levering. Was in dit geval niet noodzakelijk

• Communicatie

Pluspunten

Werd geregeld dat ik een hele snelle bestelling kon doen! De druk is mooi gelukt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Communicatie

Pluspunten

mijn contactpersoon deed alle moeite om voor ons de keuze zo gemakkelijk mogelijk te maken en de risico's op een verkeerde keuze te verkleinen. Waardoor wij nu een super product hebben waar wij helemaal achter staan als bedrijf. Ze dacht mee over zowel de product keuze als de vormgeving. Dit uit een enorm groot assortiment.

• Communicatie

Pluspunten

Klantvriendelijk, snel, goede kwaliteit drukwerk en producten.

nvt

Pluspunten

Via Google een paar jaar geleden bij jullie terecht gekomen. Na twee keer een bestelling te hebben geplaatst, en ongelofelijk snel geholpen te zijn en drukproef vaak binnen een uur, nam Johan contact op dat ik voortaan direct met hem contact kon opnemen om de snelle service wellicht nog te kunnen verbeteren en personaliseren! Top dus!

• Communicatie

Pluspunten

Snelle communicatie en levering, top!

• Communicatie

Pluspunten

wordt zeer snel geholpen via de mail

Redelijk lange levertijd, nadat is aangegeven dat pakket is verstuurd. Via UPS verstuurd. Bij niet thuis moest ik het pakket in een ander dorp ophalen > best onhandig.

• Communicatie

Pluspunten

Maxilia denkt mee en adviseert als wordt gedacht dat de keuze van de klant geen mooi eindresultaat zou geven! dank daarvoor, we zijn heel blij met hoe het er nu uit ziet!!

geen!

• Communicatie

Pluspunten

Supersnel, meedenkend, ik ben echt supergoed geholpen met een haastklus, waar bij andere bedrijven niets mogelijk was, of het superlang duurde. Overigens waren de complimenten al gegeven aan Joost, dus ik meen het echt ;-)

Geen!

• Communicatie

Pluspunten

Super,snelle reactie en komen hun afspraken na! Iets wat je helaas steeds minder vaak tegenkomt.

Wij hadden 2000 stuks besteld waarvan er toch enkele van kapot zijn. Misschien 1 op 100 stuks extra ter compensatie.

• Communicatie

Pluspunten

Snel, vriendelijk, volledig en afspraken worden goed nagekomen. Ook wordt er proactief meegedacht over het resultaat.

• Communicatie

Pluspunten

Zeer toegankelijk, de medewerkers hebben alle geduld en denken met je mee. Ook bij het opvragen van een offerte bieden ze een breed scala aan mogelijkheden aan. Enorm goed bereikbaar.

Geen, Ik heb het zelfs meerdere malen benoemd bij telefonisch contact. Geweldige service!

• Communicatie

Pluspunten

Goede communicatie, snelle reacties en prima levering.

Geen opmerkingen, zeer tevreden

• Communicatie

Pluspunten

Ik heb een bestelling geplaatst via weborder. Ik kreeg vrijwel onmiddellijk respons en de nodige hulp. De levertermijn werd perfect gerespecteerd. Zeer positieve samenwerking !

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.