Pluspunten
zeer snelle levering.
Pluspunten
De 50 pennen waren uitstekend van kwaliteit en werden zeer snel thuis afgeleverd.! Hartelijk dank daarvoor
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Aangeleverd materiaal wordt bewaard waardoor het niet steeds opnieuw hoeft te worden aangeleverd
Pluspunten
Snel en netjes geleverd.
VerbeterpuntenLevering was meer pennen dan besteld.
Pluspunten
Alles supersnel geregeld
Pluspunten
Zeer snelle en correcte reactie op vragen en aanpassingen
Verbeterpuntengeborduurde logo op stof kan beter en uitgebreider. De kosten gaan enorm omhoog bij een logo met meerdere kleuren
Pluspunten
Goede en snelle communicatie. Vriendelijk.
Pluspunten
Eerste keer bedrukking op de verkeerde kant maar direct en goed opgelost.. top
als er bij een onderdeel extra artikelen nodig zijn dan is het mooi als daar bij het bestellen op wordt gewezen aan de beachvlag heb je bv niets als je er geen mast, voet of grondpen bij mee besteld
Pluspunten
- Goede service - Snelle levering - Goed product
Hogeveldseweg 2
4041 CP Kesteren
Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.