Leuke en goeie service

Leuke producenten en je kan het naar eigen smaak aanpassen. De site is wel een beetje onduidelijk over hoe groot een afbeelding kan zijn. maar voor de rest zeker top!

Vorig najaar hebben we van die mooie thermodoppers besteld bij Maxilia met ons bedrijfslogo. Deze hebben we aan onze medewerkers gegeven. De reacties hierop waren zeer positief. Nieuw aangestelde medewerkers willen ook allemaal graag zo'n mooie dopper. En omdat ik door mijn voorraad heen was, heb ik vorige week contact opgenomen met mijn contactpersoon bij Maxilia. Gisteren kreeg ik al bericht dat de nieuwe zending onderweg is. De geleverde producten zijn zeer duurzaam en zijn goed verpakt.

Zeer snel en efficiënt geholpen.

Zeer goed geholpen

Goede en snelle service

Heel prettig

Goede en snelle service!

Prima en snelle afhandeling van aanvraag

Kwaliteit matig

De tekst is niet te lezen. Op foto lijkt het mooier als in werkelijk heid. Dit hadden ze zelf ook kunnen zien en informeren.

Snel en vriendelijk geholpen

Snel en vriendelijk geholpen

Goede service en duidelijke communicatie

Ik ben erg tevreden over Maxilia, ze hebben een ruim assortiment en een goede prijs/kwaliteit verhouden. Daarnaast ook goede service. Ze hebben ons geheel ontzorgt bij het drukken, inpakken en versturen van strandballen.

Snelle service en vriendelijke afhandeling

Snelle service en vriendelijke afhandeling

Spraakmakend geweldig!

Ik ga voor de tweede keer voor Maxilia, en elke keer worden we positief verrast. Goede service, goed geprijst. Ik kan niet voor meer wensen.

Moeilijk bereikbaar maar daarna snel kunnen schakelen

Na meerdere mailtjes jullie uiteindelijk te pakken kunnen krijgen. Daarna was het allemaal snel geregeld. Ik heb het eindproduct nog niet gezien.

Snel en goed geregeld!

Snelle reacties en een snelle levering.

Mooie borduring, goede prijs.

Leuke petjes met mooie borduring voor een goede prijs. Ik ben zeer tevreden.

Snelle acties en goede communicatie

Goede webshop met duidelike communicatie en snelle acties.

Goed geregeld

Duidelijk en snel

Heel goed!

Snelle reacties en vriendelijk :)

Tevreden

Prima, levering sneller dan verwacht. Volgen altijd acties netjes op. Super

Snel en zeer vriendelijk!

Gaaf team waar een gemiddelde klantenservice wel iets van mag leren. Fijn om mee samen te werken om iets te laten bedrukken.

Snel, helder en kordaat geholpen

Snel, helder en kordaat geholpen. Je hebt snel een voorbeeld van het eindresultaat en zodra je ermee akkoord bent ben je ook zo door de bestelprocedure en ontvang je al het bericht wanneer je bestelling wordt geleverd.

Super geholpen!!

Snel, professioneel. Ik ben zeer tevreden.

soepel en helder

goed geholpen door Erika bij een online bestelling van stylus pen met bedrukking aan beiden zijden

Heel vlotte contact

Heel blij, super rappe respons en enorm vriendelijke mensen.

Prima service en snelle terugkoppeling bij vragen!

Snelle en correcte reactie/afhandeling.

Goede communicatie.

Heel behulpzaam en vriendelijk!

Netjes direct geholpen, meegedacht met onze keuze en goed geholpen met het eindproduct!

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.