Pluspunten
Fijn sample ontvangen en daarmee verder kunnen werken.
VerbeterpuntenBijna té actief met bellen en mailen na de sample. Voelde me bijna verplicht. Iets meer vrijheid mag wel
Pluspunten
Fijn contact
VerbeterpuntenDe levertijd vond ik lang
Pluspunten
Probleemoplossend vermogen is hoog. Snel meedenken, snelle levering. De bedrukking zag er zeer goed uit.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed meegedacht en om totaalleverancier te worden goed meegedacht. Wilde eigenlijk bestellen bij Greengiving maar Patrick gaf aan dit ook te kunnen leveren onder de zelfde condities en dat is gelukt!!
Pluspunten
Goed bereikbaar, vriendelijke benadering, snelle levering
Pluspunten
Super goed te woord gestaan en geholpen! Echt super fijne samenwerking!
Pluspunten
Betaalbaar, supersnel geleverd, en een klacht keurig en snel opgelost
VerbeterpuntenAdministratieve afwikkeling beter koppelen aan verkoop. Wijziging contactgegevens doorgegeven, parallel daaraan factuur op oude contactgegevens ontvangen. Creditnota idem. Niet vervelend en ook dit supersnel afgehandeld, maar als we dan toch kritisch moeten zijn....
Pluspunten
Snelle levering, goed product.
VerbeterpuntenN.V.T.
Pluspunten
Helder, duidelijk, plezierige communicatie, goed advies en snelle afhandeling.
VerbeterpuntenLevering producten. Dit ligt niet bij jullie, maar bij TNT. Ze stonden op maandag voor een gesloten deur en lieten geen kaartje achter met mogelijkheden voor latere levering. Noch lieten ze de levering achter bij buren. Ik werd pas op donderdag gebeld om een nieuw tijdstip af te spreken, waardoor het pakket bijna een week vertraging opliep.
Pluspunten
Deel van de levering was kapot bij aankomst. Dit gemeld en direct vervangende exemplaren gekregen. Helemaal prima.
VerbeterpuntenAls je 36 mokken verscheept, niet zonder beschermmateriaal. Ze breken nogal makkelijk.
Pluspunten
Op tijd geleverd!!
VerbeterpuntenEven een belletje als kvk of andere gegevens niet lijken te kloppen. Nu gingen we er vanuit dat de bestelling al klaargemaakt werd...terwijl we eerst moesten betalen. Gelukkig goed afgelopen!
Pluspunten
klantvriendelijk, kennis en altijd afspraken nakomen. goeie communicatie
Hogeveldseweg 2
4041 CP Kesteren
Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.