Pluspunten
Afspraken waren helder en duidelijk. Alle medewerking gekregen voor snelle levering. Toen geconstateerd werd dat bedrukking niet goed was kwam direct voorstel voor nieuwe levering zonder kosten. TOP!
Pluspunten
De bestelling was fout gegaan omdat de mee bestelde Gift boxen niet zijn geleverd. Het was niet mogelijk deze nog op tijd te leveren. Na telefonisch contact is het bedrag van de gift boxen teruggestort en is er (op mijn aanraden) een aardige attentie gestuurd om de pijn te verzachten.
VerbeterpuntenBetere controle bij de versturing. Zorg voor een kleine voorraad in Nederland om in voorkomende gevallen snel te kunnen leveren. Heb er zelf veel tijd in moeten steken om tot een bevredigende oplossing van het niet leveren van de gift boxen te komen. Het probleem oplossen door uitsluitend terug te betalen is onvoldoende. Denk creatief mee met de klant om tot een goede oplossing te komen. De fout lag ten slotte bij Maxilia.
Pluspunten
Snelle service.
Pluspunten
flexibel
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Mooie boekjes, goede service en snelle levering!
Pluspunten
Met het eerste spoed-order(tje) prima geholpen en ruim op tijd binnen, en dat voor een prima prijs. Volgende keer weer.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Vriendelijke mensen Niet duur Leuke pen
VerbeterpuntenAfspraken nakomen: Bestelling was niet doorgegeven, pas na telefoontje van ons na enkele dagen. Bestelling op verkeerde adres bezorgd
Pluspunten
Toegankelijke werkwijze
Pluspunten
Misschien wat 'flauw' om overal een 10 voor te geven, maar ik ben dik tevreden over hoe er met mijn (ingewikkelde en uitgebreide) bestelling werd omgegaan. Ik werd bij mijn bezoek op de website zeer fijn te woord gestaan via chat en daarna per mail. Als iets niet helemaal duidelijk was, werd hier meteen over gebeld, erg fijn! Het ontwerpteam gaf ook suggesties over plaatsing en lettergrootte, om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Deze eerlijkheid stel ik zeer op prijs.
VerbeterpuntenMijn bestelling was groot en met heel wat kanttekeningen. Omdat communicatie via mail én telefoon verliep, was er even wat onduidelijkheid. Dit gaat dus om de interne communicatie. Ik heb dit echter helemaal niet als een probleem ervaren.
Pluspunten
Goed advies, goede prijs, snel geleverd en goed product. De pennen zijn erg fijn en mooi!!
VerbeterpuntenHet kwam een beetje pushi over dat ik snel moest reageren op jullie voorstel.
Pluspunten
Kundige en aardige klantvriendelijke mensen
VerbeterpuntenAls je een wijziging doorvoert, dan krijg je toch nog een herhalingsmail van de vorige bestelling
Pluspunten
to the point, snel, goede communicatie
VerbeterpuntenTweede keer beetje korting na het maken van een fout van ons was leuk geweest
Hogeveldseweg 2
4041 CP Kesteren
Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.