Pluspunten
Snelle levering en goede en vriendelijke communicatie.
VerbeterpuntenDe knoppen voor het akkoord en afwijzen van een proefdruk liggen te dicht bij elkaar, een misklik is zo gedaan
Pluspunten
1e keer besteld bij Maxilia.nl en ben erg tevreden over de bestelprocedure, eind product en levering
Pluspunten
Bij vragen direct iemand aan het woord via de telefoon. Iedereen die ik heb gesproken was erg vriendelijk en kon me meteen verder helpen - topservice!
VerbeterpuntenTelefonisch hadden we iets afgesproken over de levertijd, stond het in de bevestigingsmail verkeerd. Dat was niet handig, maar met een telefoontje zo opgelost.
Bedankt voor de beoordeling en uitgebreide reactie! Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service en fijn dat probleempjes snel zijn opgelost. De tip om via ideal te betalen nemen we mee in de plannen! Graag tot ziens! Vincent van Maxilia
Pluspunten
Eindeloos geduld voor mijn meerdere wijzigingen in offertes
VerbeterpuntenGeen!
Bedankt voor de feedback! Je wens gaat binnenkort in vervulling; we zijn druk bezig om een account/klantomgeving te maken waar je als klant zelf gegevens, offertes en bestellingen kunt beheren! Houd het in de gaten ;) Tot ziens! Groeten, Vincent van Maxilia
Pluspunten
Een herbestelling van een eerder product was in een mum van tijd geregeld. Prettige snelle communicatie en klantgericht werk!
Pluspunten
Ondanks toezeggingen was het niet gelukt het product optijd te leveren. Desondanks heeft Maxilia door snel handelen en goede communicatie een goed alternatief verzorgd! Comlimenten voor de service!
VerbeterpuntenIk had vooraf duidelijk aangegeven dat levering op een specifiek moment noodzaak is. Advies was dat het allemaal optijd zou komen en dat mijn review op het product optijd was. 1 dag meer 'speling' was toch verstandig geweest...
Pluspunten
Alles verliep vlekkeloos.
VerbeterpuntenQua deze bestelling geen. Ging super.
Pluspunten
fijne persoonlijke communicatie en contact, snelle antwoorden. vlotte afhandeling top geregeld.
Verbeterpunten--
Pluspunten
Spoedklus zeer snel geleverd en gecommuniceerd. Heel klantvriendelijk. Goed meegedacht.
Pluspunten
Goede communicatie over het te leveren product
Pluspunten
alles ging snel en correct.
Verbeterpuntenis prima zoals het ging
Pluspunten
Goede communicatie
Pluspunten
terugkoppeling en vragen ter goedkeuring als er wat dingen veranderen tov de factuur of de afspraken.
Verbeterpuntenwat duidelijker laten weten wat wanneer wordt geleverd.
Pluspunten
Super klantvriendelijk en doen wat ze beloven
VerbeterpuntenDe interne communicatie verliep volgensmij niet helemaal soepel met mensen die thuis werkten of op kantoor.
Pluspunten
Snelle levering en oplevering in kleine oplage
Verbeterpuntengeen
Hogeveldseweg 2
4041 CP Kesteren
Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.