Pluspunten
Nette behandeling,goed en duidelijk overleg. Netjes en goed afgewerkt.
Pluspunten
Accurate en perfecte wijze van communiceren
Pluspunten
Er is meegedacht met onze bestelling en gezocht naar een alternatief voor een uitverkocht product.
VerbeterpuntenEr waren producten uitverkocht, dat was voor ons erg jammer.
Hartelijk dank voor uw reactie en beoordeling! Het komt inderdaad helaas voor dat producten bij leveranciers niet op voorraad zijn. Met meer dan 7000 producten in het assortiment kan dat gebeuren. We zijn blij te horen dat we voor u een goed alternatief hebben kunnen vinden!
Pluspunten
Zelf had ik niet zoveel verstand van verschillende bestanden en formaten maar hier ben ik keurig bij geholpen door de medewerker.
Pluspunten
snelle levering en veel keus
Verbeterpuntenals je zegt dat je kan kopen op rekening als je een KvK nummer hebt is het onfatsoenlijk dan alsnog een vooruitbetaling te eisen
Hartelijk dank voor uw reactie! De communicatie over de voorwaarden voor op rekening betalen is voor ons een verbeterpunt. We gaan ermee aan de slag dit duidelijker te maken voor onze klanten.
Pluspunten
Kwaliteit, snelheid
VerbeterpuntenVorige bestelling was qua bedrukking wat witter/mooier
Hartelijk dank voor uw reactie! Afwijking in het drukwerk zijn helaas onoverkomelijk. Het zou ook kunnen zijn dat deze bestelling van een andere leverancier of drukker kwam of dat de kleur van het product anders was. In ieder geval bedankt voor uw waardering van onze kwaliteiten!
Pluspunten
Zeer correcte begeleiding bij de aankoop, goede kwaliteit voor een lage prijs
Minder amicale benadering.
Pluspunten
Net geen 10 ! niemand is perfect.
Pluspunten
Uiteindelijk werd er op tijd geleverd.
VerbeterpuntenInterne communicatie tussen afdelingen.
Pluspunten
Goede duidelijke communicatie met vriendelijk en kundig personeel !
Wij zijn blij met dit rapportcijfer en we zullen u in de toekomst weer zo goed van dienst zijn!
Pluspunten
Snelheid en hulp via de telefoon
VerbeterpuntenOrder kwam per post in 3 verschillende keren binnen
Hartelijk dank voor uw reactie en de waardering voor onze snelheid en hulpvaardigheid! Sommige (grotere) orders worden in deelleveringen verzonden. Als de drukker de bestelling niet in één dag kan drukken zenden ze vaak een deel van de producten al op zodat u deze zo snel mogelijk in huis heeft.
Pluspunten
Men gaat door totdat klant tevreden is. Snelle levertijd.
VerbeterpuntenIk kreeg een mail met ongeveer de volgende opmerking: "bestelling wordt geleverd als er betaald is", maar ik had al betaald.
Pluspunten
snelheid, prijs
Verbeterpuntenkleur komt niet helemaal overeen met verwachting.
Pluspunten
Snelle levering voor een aantrekkelijke prijs. Goed product en goede bedrukking.
VerbeterpuntenDe site voor de goedkeuring van de drukproef kan wat duidelijker en overzichtelijker. De bedrukking viel wat laag uit op de caps. Misschien had dit vermeld kunnen worden bij de proefdruk (dit viel op de proefdruk minder op)
Pluspunten
geen
VerbeterpuntenSorry maar als je een betrouwbare beoordeling wil, dan had je deze link vlak na het verzenden van de bestelling moeten sturen en niet pas 3 maanden later om een beoordeling vragen. Ik zou nu niet eens meer weten hoe jullie service was, want ik heb ondertussen al zoveel dingen besteld bij zoveel bedrijven.....
Pluspunten
Snelle levering en duidelijk contact naar de klant toe
Verbeterpunten-
Hogeveldseweg 2
4041 CP Kesteren
Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.