Klantvriendelijk en kwaliteit boven kwantiteit

Ik had een bestelling geplaatst met een laserprint en blijkbaar moest in het ontwerp goedkeuren ,dit had ik niet goed gelezen en dankzij het telefoontje van jullie om te vragen of de druk ik was werd alles toch om tijd geleverd

Goed meegedacht en snelle service.

Snelle correcte service en duidelijk.

Op een bijzonder vriendelijke en efficiënte manier geholpen!

Snelle en fijne communicatie.

Snel een aantal afdrukvoorbeelden in mijn mail, van deze voorbeelden was er duidelijk 1 niet bruikbaar, deze had mijn inziens niet aangeboden moeten worden.

Snel, vakkundig en een mooie prijs!

Snel, vakkundig en een mooie prijs!

Super service.

Goede offerte gekregen en daarna snel in druk gegaan!

Fijne samenwerking, ik ben goed geholpen.

heel goed

snel, deskundig, goed

Snel en efficiënt!

Snelle feedback na aanvraag offerte, goede tussentijdse opvolging bestelling en correcte e-mail communicatie

Snel en goed

Gebruiksvriendelijke site

vlotte samenwerking

heel snel contact en advies gekregen.

Snel, duidelijk en effectief

Offerte + digitaal voorbeeld gevraagd. Binnen 24u alles in de mail, 1 knop voor acceptatie en de bestelling is in de maak. Makkelijker kan echt niet.

Kreeg wel tegenstrijdige berichten

Orderaanvraag en prijsopgave prima, ik kreeg een proefdruk waar ik heel blij van werd, maar kort daarop de mededeling dat het zo niet kon. Toen moest ik kiezen uit twee alternatieven maar de hulp daarbij was weer erg goed. Vandaar mijn ruim 7.

Top Service

prima!

Snel en goed

Gewoon alles lekker vlot geregeld! Mooi voorbeeld hoe de bestelde pen er uit komt te zien. Snelle levering.

Super, goed, snel en klantvriendelijk

Ik heb 50 pennen besteld voor een hele nette (lage) prijs. Ik kreeg binnen 2 dagen een voorbeeld van de bedrukking. Deze wilde ik een beetje veranderen omdat ik mijn opgegeven tekst te summier vond. Dit was geen enkel probleem binnen 2 dagen had ik een nieuw voorstel. Deze was precies wat ik wilde. En na bevestigen van de order werden binnen 3 dagen mijn pennen geleverd. En het resultaat was nog mooier dan ik had verwacht. gewoon super. TIJMEN en team bedankt. En ik bestel zeker nog vaker bij jullie.

Binnen paar uur een vrijblijvend ontwerp en het was meteen zoals we het voor ogen hadden!

Snel en vol begrip voor wat ik bedoelde!

Toen ik het afdruk voorbeeld zag was ik een beetje teleurgesteld en ik maakte me zorgen dat mijn bestelling er niet uit zou zien zoals ik oorspronkelijk bedoelde. Daarom heb ik opgebeld om te overleggen. Mijn opluchting was groot toen ik meteen werd begrepen en er werd meegedacht door de mensen van Maxilia. Het volgende afdrukvoorbeeld was precies zoals ik bedoelde en zo kon alles gelukkig toch doorgaan!

De site was duidelijk, de prijzen werden goed weergegeven. Het logo was in eerste instantie niet helemaal zoals we het in gedachten hadden. Toen we dat aangaven, kregen we goed advies en werd het precies zo aangepast als we in gedachten hadden. Al met al zijn we heel tevreden over de verleende service.

top

prettig, snel correct

alles was snel geregeld

Aangename samenwerking

Vlotte communicatie en service

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.