Uitstekende service

Mark is altijd zeer behulpzaam en doet wat hij beloofd.

Prima geholpen, snel comtact opgenomen

Ik wil graag nog eens gebruik maken van de product

Goede en snelle service.

Reageren snel en denken mee hoe de bestelling snel geleverd kan worden.

FANTASTISCH bedrijf met goede prijzen en uitstekende service!

Uitstekende ervaring met de dames en heren van Maxilia. Sleutelhangers, pennen en aanstekers besteld met logo. Communicatie ging heel erg vlot en er werd snel geschakeld. Zelfs het iets eerder leveren van de producten was geen enkel probleem en werd direct geregeld. De volgende keer dat ik weer promotionele artikelen nodig heb voor mijn bedrijf, dan kom ik hier zeker terug.

Perfect proces!

Vanaf het eerste contact tot en met de levering fantastisch! Goede communicatie, alles duidelijk en zeer blij met de geleverde pennen!

fantastisch

fantastisch

Topservice, heel goed geholpen. Bestelling kwam heel snel aan, gaan in de toekomst zeker nog gebruik van maken!

Goed product ook voor een wat kleinere bestelling

Snel en goed geregeld

jullie werken heel snel - soms té snel

ik heb snel een offerte gekregen, maar de proforma moest daarna 2 x verbeterd worden: eerste keer omdat het aantal niet klopte (wat ik had doorgegeven in de opmerking bij goedkeuring van de proef) en 2de keer omdat de BTW nog aangerekend was (en ik had mijn BTW nummer doorgegeven bij de goedkeuring van de proef).

super service, snel !

super makkelijk, snel, goed en duidelijk

Netjes geholpen!

Het e.e.a. besteld snel en duidelijk geholpen!

Heel goed te woord gestaan

Bij vragen snelle reactie terug Telefonisch netjes en correct

Snelle en goede service, in één woord top!

snelle, efficiënte en vriendelijke hulp

Heel goeie ervaring!

Ben super goed geholpen en geadviseerd! Niks was teveel moeite. Goede service. Nu afwachten of mijn bestelling aansluit bij de service maar daar heb ik volop vertrouwen in.

Super behulpzaam

Snel en goed geregeld

Product is wat we ervan verwachten. Is dus goed.

Enige min punt de aflevering door UPS. Zij hebben het pakketje aan de voordeur gelegd omdat wij niet thuis waren op het moment van levering. Dit in een drukke straat. Gelukkig waren we kort nadat ze het geleverd hadden thuis dus pakketje hebben we. Maar toch!!

Snelle reactie

Zowel Twan als zijn collega Tijmen hebben goed en vol geduld geholpen. Soms moest ik wat extra uitleggen en niet alles op hun website of in de communicatie was meteen duidelijk. Maar uiteindelijk zijn we er samen uitgekomen en ben ik benieuwd naar het eindresultaat

Super snelle en groeide service voor een uitstekende prijs

Snel, accuraat, top

Wordt meegedacht in ontwerp, snelle afhandeling en levering

Nette correcte Levering

Goede communicatie, fraai product, kwaliteit opdruk. Een aanrader!

fijne, snelle samenwerking!

Fijn dat er snel en praktisch wordt meegedacht, zonder onnodig moeilijk doen. Heel erg fijn!

Beter dan dit kan gewoon niet

Super netjes en goed geholpen

top!

Nemen genoeg tijd voor hun klanten, en verder een hele goede service

Snelle, goede en correcte service

Onze notitieblokjes zijn snel en goed geleverd. Fijn dat jullie meehelpen met het ontwerpje en alles netjes digitaal afhandelen.

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.