Klantvriendelijk!

Alle communicatie ging goed en snel. Word zeker snel verholpen!

smooth!

`Gewoon helemaal goed

Duidelijke, snelle en klantvriendelijke hulp

Ik werd steeds erg duidelijk, snel en vriendelijk geholpen.

deskundig en zeer snel

snelle reactie op vraag en verwerking opdracht

Zeer gied

Een heldere offerte, snel en vervolgens een correcte afhandeling.

Snel, attent en persoonlijke service

Vriendelijk, scherp geprijsd - ik blijf hier terugkomen!

Snelle en correcte service en begeleiding in het hele proces

Snelle reactie en opvolging van de medewerkers. Je hebt het gevoel dat je persoonlijk geholpen wordt. Er konden gelukkig nog wijzigingen doorgegeven worden omdat de medewerkers zeer snel opvolgen.

Supersnel en vriendelijk

Via de chat een vraag gesteld, daarop snel een positief antwoord gekregen over snelle levering. Bestellen via de site ging snel en makkelijk. Ik werd nog even gebeld om me te wijzen op de drukproef in mijn mailbox die ik moest goedkeuren om mijn deadline te halen. Helemaal super tot nu toe. Bovendien goede prijs/kwaliteit verhouding en korte levertijden. Nu afwachten hoe het product er uit ziet en of het inderdaad op tijd komt, maar daar ga ik wel van uit :-)

Tot nu toe loopt alles zoals beloofd. Snelle service en goed contact

Tasjes besteld en zijn super snel geleverd!

Snelle goede service

Zelf in het weekend te woord gestaan en proefdruk gemaakt! Ben super benieuwd naar het eindresultaat!

Perfect!

Super snelle service, en makkelijke site!

Top service!

Na 1 telefoontje super snel geholpen bij spoed order! Thnx Denise

snel en duidelijk

snelle en duidelijke service

Geweldig!

Snelle service, super vriendelijk personeel en het ziet er prachtig uit.

Snel en Goedkoop

Ruime keuze aan spullen, goede kwaliteit en sneller levering, voor een goed prijs!

Klantgericht, snel en goede kwaliteit en voordelig!

Ik heb meerdere proefjes gevraagd en werd super snel geholpen tot ik tevreden was. De communicatie is echt heel goed. Je wordt op de hoogte gehouden van het proces, levering en bezorging. De notitieboekjes zien er mooi uit, goede kwaliteit en goed gedrukt. Voor zo'n voordelige prijs had ik echt veel minder verwacht. Blij verrast en super tevreden. Volgende keer weet ik waar ik moet zijn.

Snelle reacties

Snel en makkelijke webshop

Aardig, snel, ter zake kundig en gezellig.

Gewoon top

Ik had wat vragen en ze hebben super goed meegeholpen een mooi design neer te zetten. De bestelling is onderweg. Ik ben benieuwd. Maar nu iig supertevreden met de service al.

Product voldoet niet aan de verwachtingen zoals op de website staat

printen en leveren prima product informatie is alleen niet duidelijk helaas achteraf zeggen dat ik een sample had kunnen krijgen jammer

Super snelle reactie op alles

Ik had zelf gekeken en dat was al duidelijk. Toch nog een vraag en belde even met Anniek. De offerte had ik heel snel binnen en kon de order meteen afhandelen.

super

Makkelijk te bestellen, snelle reactie, hulpvaardig personeel.

Snel, direct, klantvriendelijk en betaalbaar

Ik kan niets anders zeggen dan lof, lof, lof !!

Top service door elke medewerker.

Iedere keer worden wij weer snel en efficient geholpen. Het maakt niet uit welke collega je helpt de werkwijze is identiek. Een aanrader en daarom komen wij ook steeds terug.

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.