Prima geholpen. Zeer behulpzaam naar het zoeken van een alternatief product.

Gekozen product was niet voorradig. Er werd direct naar een alternatief product gezocht en een nieuwe offerte gemaakt. Allemaal in zeer korte tijd, zodat er binnen het uur toch een bestelling gedaan kon worden. Zeer correct en fijn telefonisch te woord gestaan door Thirza. Complimenten.

Prima service, overzichtelijke producten, snel en goed.

Perfecte service

zeer vriendelijke en snelle reactie

Super snelle service en ontzettend klantvriendelijk!

Onze eerste bestelling bij Maxilia en zo ontzettend tevreden met de snelle service. We hadden iets met spoed nodig en het werd gelijk geregeld!

duidelijke informatie over caps

tot nu toe goede informatie en contact gehad. netje!

snel, efficiënt en flexibel!

Na het aanvragen van het drukvoorbeeld, krijg je meteen een mail dat er actie ondernomen wordt, het drukvoorbeeld volgt erg snel met een duidelijk overzicht van de offerte. Bevestigen en betalen kan in enkele klikken, super makkelijk. Bij de vraag voor een aanpassing, wordt er via mail de nodige communicatie gevoerd om tot een overeenkomst te komen. Tijdens mijn zoektocht naar verschillende producten, bleek deze manier gewoon het meest efficiënt, helder en flexibel!

Klantenservice van topklasse!

Zeer goede en persoonlijke service, erg snel en vriendelijke medewerkers. Een ruim aanbod aan producten en diensten, ik ben daar zeer blij mee.

Snel

Ik had heel snel antwoord en de drukproef. Nu wachten op de mondkapjes

Super service!!!

Ik wilde mijn bestelling nog even veranderen. En ik had gebeld en was geen probleem top service!!!

Geweldig!!

Persoonlijk en goed contact, of het nu via de chat is of mail. Snel, en perfecto!

Vanaf de oriëntatie tot de bestelling uiterst vriendelijk en professioneel geholpen.

Snelle communicatie en service

Snelle communicatie en service. Bedankt! Ik kijk uit naar mijn product.

Snelle reactie en actie.

Alles wordt snel geregeld bij vragen.

Mooie pen ,tevreden met de inscriptie

Goede service, behulpzaam, vriendelijk

Ze denken mee met het ontwerpen

Ik heb de service van Maxilia ervaren als zeer vriendelijk en betrokken.

De medewerkers van Maxilia zijn vriendelijk en denken met je mee. Ook als er toch iets mis gaat, wordt je goed geholpen.

Top bedrijf

Super geholpen 1 kleur pen was net uitverkocht en direct een mail gekregen over of ik wou wachten op de nieuwe levering of dat het ook een andere kleur mocht zijn dus gewoon top service

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een blije klant ben!

Ik kende jullie nog niet, maar zal jullie zeker aanbevelen. Via een collega heb ik een offerte aangevraagd en ben heel goed geholpen. Geen poespas, niet opdringerig, gewoon zoals ik als klant graag geholpen wil worden. Vriendelijk in de communicatie en meedenkend als ik het even niet meer zie :)

Prima service van een meedenkend bedrijf!

Prima service en we waarderen het meedenken (plaatsing van het logo). Top, we komen zeker terug!

Snel en een gebruikersvriendelijk portaal

Heel fijn geholpen. De offerte staat digitaal in je eigen portal waarbij je zelf de logo's kunt uploaden die binnen no time als digitale drukproef beschikbaar zijn in je persoonlijke portaal. Heel erg prettig en voelt professioneel aan en in control.

super

heel goed geholpen. Nu het resultaat nog even afwachten

Prima en snel geholpen

Snel en overzichtelijk

De website werkt goed, een wijziging van onze kant werd direct doorgevoerd. De levertijd valt mij ook alles mee.

Snelle super service

Snel persoonlijk antwoord met direct een oplossing

Super snelle bediening, bellen je meteen op :)

Super!!!

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.