Geweldige klantenservice!

Ik hoefde alleen maar 1 mail te sturen, met de vraag of ik dezelfde bedrukte pennen kon bijbestellen. Een paar minuten later offerte in de mail, met bestellink!

Snelle offerte en hopelijk goede levering

Snelle offerte en hopelijk goede levering

Easy and Efficient!

The whole process of getting the proof and quote and also the adjustments required went more than fine. I would definitely recommend Maxilia.

Super snel en goed geholpen Zelf ben ik een digibeet en had het verkeerd gedaan Charlotte echter was zo vriendelijk om het voor mij te veranderen En alles was zo geregeld

Super flexibel, meedenkend en snelle reactie (zelfs in het weekend)!

Charlotte heeft duidelijk tot doel om een goede service te leveren; wil graag dat het gekozen product bevalt en denkt daarom mee. Ik moet het eindproduct nog ontvangen, maar tot zover heb ik de service als heel prettig ervaren!

Top geholpen

Zonder hulp was ik er niet uitgekomen.

Behulpzaam en goed bereikbaar

Fijn als het bedrijf goed bereikbaar is en heel behulpzaam

Prachtig geholpen door Charlotte. Super vriendelijk. Snelle service. Topkwaliteit.

vlotte reactie's en bestelling is reeds onderweg!

Mijn volgende bestelling gaat weer naar Maxilia

Goede bedrijf

Aanrader

Super.

Goed geholpen. Geweldige service. Vriendelijk. Toppie.

SNEL EN CORRECT

Snel en correct proces van bestellen tot uitleveren

Prettig en snel geholpen!

Accuraat bedrijf, persoonlijk contact en veel keuze.

Altijd snelle reactie van de medewerkers van Maxilia en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling. Dus in een woord geweldig!!!

Goede advis en snel reactie

Het was erg goed en aanbevolen

Geweldige snelle en vriendelijke service

Service is super goed!

Goed hoor

Was eerste kennismaking. Wachten nu de bestelling en de levertijd af.

Snel en duidelijk, uitvoering order prompt.

Positief

Prima geholpen

Prima geholpen.

Supersnelle vriendelijke klantenservice

Goed geholpen door Twan van Maxilia, binnen een mum van tijd mijn order geplaatst zonder teveel gedoe. Geen 10 omdat de drukproef de eerste keer niet overeen kwam met het oude ontwerp maar tot een dikke 9 voor de vriendelijkheid en service. Tot de volgende keer!

Tot nu toe TOP !

Service is tot nu toe onberispelijk en super snel ! Hoop dat ik mijn artikelen gauw mag ontvangen en dan daar ook een goeie review over kan schrijven ;) Bedankt en tot gauw ! Nancy

Simpel en snel.

Simpel te bestellen. Goed geholpen bij vragen. Goed bereikbaar (ook per telefoon, dat wordt zeer gewaardeerd!). Snel en correct geleverd.

Goed en deskundig geholpen

Fijne website en fijn geholpen. Kreeg keurig een sample toegestuurd en een voorbeeld van ons logo op de gewenste pen.

1 woord top

super mooie pennen netjes verpakt en volgens afspraak gaan zeker vaker bestellen

Topbedrijf

Je krijgt binnen no-time antwoord. Alles kan geregeld worden. Heel flexibel en mooie prijzen voor de producten.

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.