kan niet beter

netjes en correcte behandeling en een goed en correct antwoord op mijn vragen

Super goed.

Snelle service, vriendelijk personeel

Snelle service, vriendelijk personeel

Tot nu toe een prima service!

Bestellingen kun je makkelijk plaatsen en worden snel verzonden. Het feit dat je een betalingsverzoek krijgt terwijl je hebt betaald is vreemd en onnodig.

Glashelder

Ons bedrijft heeft hier 50 pennen met logo besteld, word met je meegedacht. volgende batch word zeker weer hier besteld. Vriendelijk geholpen.

Tot hiertoe goede communicatie, wachten op de bestelling maar zal ook wel inorde zijn

heel goed !!!

Alleen miste ik op de website de plek waar ik het logo kan downloaden.

prima service en kwaliteit

Heel tevreden over mijn contact persoon, Anniek van Harselaar. Snel, correct en meedenkend!

Geweldige proactieve service

We wilden een serie mokken met ons logo laten bedrukken. Er was helaas geen vectorbestand voorhanden en dat hebben ze bij Maxilia zelf 'even' opgelost door een bestand te maken. Nu wachten we op de levering. Dat kan door de bergen sneeuw wel even duren, maar we wachten rustig af.

Snelle en gerichte service/handelen.

Na meerdere bestellingen nog steeds tevreden klant.

Super goed geholpen!

Super snel en goed geholpen, heel fijn!

Snel en super vriendelijk

Binnen no time reactie, inhoudt deskundig en super vriendelijk! Nu natuurlijk nog het eindresultaat afwachten!

Snelle service, klantvriendelijk!!

Dinsdagmorgen gebeld om advies voor pennen ivm condoleanceregister. Donderdagmorgen waren de pennen met inscriptie al binnen!! Superbedankt voor het meedenken.

Duidelijk

Zeer snelle reactie op de vragen. Nu wachten op het product zelf :)

ge wel dig ...

heel vriendelijk bedrijf een feest om mee te werken.

Heel goed!

Ik had een offerte aangevraagd voor mondkapjes met logo voor mijn studievereniging. De offerte was snel binnen en de digitale proefdruk was heel fijn om te hebben. Het goed keuren van de offerte ging ook vrij simpel en snel! En de mondkapjes waren veel sneller binnen dan verwacht :)

Goeie service & snel

Fijn dat je goed en snel per mail word geholpen. Mooi ontwerp & kijken mee naar wat mogelijk is!

alles zeer snel geregeld

Vlot reactie en heldere communicatie.

Ruim assortiment en fijne communicatie!

Heel goed geholpen

Bedrukking op pen is onleesbaar

De service en levering krijgen een 9! Maar helaas is de tekst, waaronder mijn e-mailadres niet leesbaar zonder vergrootglas. Helaas dus geen mooi visitekaartje... Jammer want ze zijn verder erg vlot qua communicatie en afhandelingen

Jullie denken super goed mee en zorgen dat ik mijn product op tijd heb!

Jullie hebben er alles aan gedaan zodat we de bestelde mondkapjes op tijd in huis hebben.

Snelle reacties. Duidelijke offertes inclusief drukproef, ontzettend snel op de mail ontvangen. Zeker een aanrader!

Jan-Willem heeft me netjes, snel en goed geholpen

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.