Goed advies, vriendelijk en snel

Bedankt voor de service tot dusver. Ik had haast en kreeg een zeer goede service waarbij goed is meegedacht. Heel fijn!

Fast and friendly

Fast and friendly.

Supersnelle service

Binnen 1 dag reactie op aanvraag. Binnen 1 dag, ook na vele wijzigingen vanuit mij, aanvraag afgehandeld. Binnen 1,5 week alles geleverd. Net als alle eerdere orders een zeer snelle en nette service door Maxilia.

Geweldig! Snel, professioneel en netjes

Anniek heeft echt verstand van de producten die verkocht worden, dit is een heel groot pluspunt, ze weet dus echt goed waar ze over praat!

Snelle en vlotte service

Werd snel gebeld en dubbel ontwerp werd er snel uitgefilterd. Persoonlijk contact, prettig!

Meer dan uitstekend geholpen

Fantastisch geholpen!! Ik had wat vragen n.a.v. een bezoek op de site en binnen no time was de klus geklaard en is mijn bestelling onderweg! Super bedankt Jan Willem!!

Goed geholpen, mooi product

Het product is goed geprint en zit lekker

Snelle en vlotte reacties. Offertes snel ontvangen en zo ook de proefdruk!

Top service!

Goede service, en persoonlijk

Wederom een zeer goede service! Snel en meedenkend; een zeer fijn onderscheid in deze branche!!

Goed en snel geholpen

Goede service (y)

Erg goed service

Erg goed geholpen door Charlotte. Ze kwam met goede voorstellen en is snel in de communicatie.

top

Snelle service!

Snel, efficient, vriendelijk

Rosanne heeft goed geholpen bij alle stappen in het proces. Redelijke prijzen en werkbare levertijden. Prima.

Fantastisch op de hoogte gehouden

Helaas is DHL wel heel vaak verlaat. Er gast nogal vaak wat mis daar. Daarom werden de pennen 2 dagen later bezorgd.

Zeer behulpzaam en attent!

Zeer behulpzaam en meedenkend!

Goede service, snelle reactie. Top

Goede service, snel, correct, ...

Ik heb prachtige pennen ontvangen in de kleuren en met de tekst die ik wilde.

Snelle en duidelijke reactie.

Topservice !

Echt een aanrader Direct antwoord op je vragen Heel snelle, duidelijke en goede service

Prima kwaliteit van zowel de pennen als de opdruk!

Prima kwaliteit van zowel de pennen als ons gedrukte logo erop. Duidelijk proces en goede (digitale) begeleiding.

Prima service, duidelijke uitleg, snelle reacties.

klantvriendelijk

Duidelijk en goed

Super service en goede kwaliteit!

Gewoon top!

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.