Razendsnel een keurige offerte ontvangen en meer zeer duidelijke communicatie. Het is nu nog even afwachten hoe het bestelde artikel er in het echt ziet, maar mijn gevoel zegt dat dit wel goed zit. En mocht dat het geval zijn zullen wij als stichting zeker vaker gaan bestellen bij dit bedrijf

Snel, betrouwbaar en goede kwaliteit

Je wordt altijd goed geholpen. Levering is snel en kwaliteit ook goed!

Top ervaring

Top service top kwaliteit!

Klantvriedelijk, eerlijk en snel

Ik ben super goed en super snel geholpen door de verkoopafdeling.

Duidelijke, vriendelijke en snelle communicatie

Het contact is steeds aangenaam. De communicatie gaat vlot en is helder. Ook bij onduidelijkheid, krijg je snel een antwoord en situatieschets zodat je meer duidelijkheid hebt en inzicht in de situatie.

Super service

Charlotte weet ons iedere keer weer goed te adviseren en de juiste producten aan te reiken. De levering is altijd netjes. Dit bedrijf heeft het goed voor elkaar. Bedankt Charlotte voor je hulp ook deze keer weer.

Snel en duidelijk

Fijn contact gehad, goed geholpen bij het maken van mijn keuze. Goede prijs kwaliteitverhouding. Ik ben fan geworden.

Zeer goed.

De site ziet er netjes uit en overzichtelijk. de bevestigingen zijn duidelijk en het telefonische contact was zeer netjes en beleefd.

Precies wat we wilden en vliegensvlug bij elke stap

Ondanks coronatijd supersnel reactie op gestelde vragen. Heel duidelijke feedback met zuivere voorbeelden van gevraagd ontwerp. In aanloop naar effectieve bestelling steeds vliegensvlug en bovendien vriendelijk reactie op vragen ter verduidelijking. Ook de levering liet niet op zich wachten - woensdagNM besteld en vrijdagVM al gedrukte stilo’s aan de deur welke volkomen aan de verwachting voldoen. Heb dus geen twijfel en bestel bij Maxilia!!! Gegroet, Kenneth

Super fijn!

Snel geholpen, snelle reactie en duidelijk en goed advies.

gewoon topservice

Echt topservice door dat de tekening wat tegen deed , heel wat voorbeelden gestuurd om te proberen . Maar telkens een zeer beleefde reactie met duidelijk uitleg . Zo zijn we dan samen tot een pracht resultaat gekomen om op de spiegeltjes te drukken . Bedankt voor de fijne samenwerking en mooi en jullie tijd . Raad jullie zeker aan

supersnel ondanks december drukte

De winkelmuntjes zijn ondanks de drukte gisteravond al afgeleverd in plaats van vandaag. Heel blij mee, ziet er goed uit.

Snelle en persoonlijke behandeling

Heel fijn dat je snel een proefdruk ziet van je gepersonaliseerde item (mondkapje in dit geval). Toen ik iets wilde aanpassen, werd ik snel persoonlijk geholpen.

Snel en duidelijk

De aanvraagmogelijkheden zijn duidelijk en overzichtelijk. Het vervolg is snel en helder in wat er verwacht wordt.

zeer goede service

ga zo door. en als er wat ik contacten we daarover

Klantgerichtheid was prima in orde.

Ik heb herhaaldelijk gevraagd om een nieuw ontwerp omdat we geen keuze konden maken en er werd steeds vriendelijk een nieuw ontwerp gestuurd. Geweldige klantgerichtheid!

FanTAStisch bedrukte tassen!

Op de valreep nog 600 tassen besteld voor ons eindejaarsgeschenk voor medewerkers. Super snelle service ondanks de drukke bezorgtijd en de tassen zien er fanTAStisch uit! Dank je wel Ruben! Ik wens jou en je collega's fijne feestdagen toe en een gezond en gelukkig 2021!

Geweldig!

Geweldige service en snelheid!

Wederom een super service !!

Wij bestellen al jaren onze eidejaarsgift bij Maxilia en proberen altijd iets te vinden wat bij onze dienstverlening aansluit. Bij Maxilia denken ze echt met je mee en lukt het altijd weer om leuke gadget, tegen een goede prijs, te leveren. Top !!

Super geholpen!

Ik kwam er met de offerte module niet helemaal uit, maar na contact met de helpdesk is alles keurig opgepakt!

Vlotte flow

Dienstbaar en persoonlijk Informatie op website kon vollediger Snel in binnenhalen; het in productie nemen leek wel eventjes te duren.

Goede service en snelle reactie.

zie hierboven

Goeie kwaliteit!

Heb mokken met logo besteld. Mooie kwaliteit en goed advies gekregen van tevoren.

Vlotte service

Nette afwerking van mijn bestelling en lekker vlot

Hele snelle en keurige communicatie - op naar de levering

Heel snel een herhaal order kunnen plaatsen. Deze week de levering, komt vast helemaal goed!

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.