Heel fijn contact

Super goed geholpen door Anniek, het contact verliep fijn, soepel en snel. Erg persoonlijk wat ik heel fijn vind. Snelle afhandeling.

Maximale service

Van het eerste contact tot aan de uiteindelijke levering goed en fijn contact met de Maxiliaan Ruben. Eindproducten (pennen en rolmaten) zien er uit zoals vooraf afgebeeld!

Top service!

Goeie, snelle service.

Goed en snel geholpen, blij mee

Prima en snelle communcatie

Prettig om een vraag te kunnen stellen en dan ook snel antwoord te krijgen.

helemaal top geregeld vanaf aanvraag tot eindlevering

wordt snel gereageerd op aanpassingen nadat het ontwerp is gemaakt vervolg vragen of we de logo's in pdf of ander formaat kunnen krijgen wordt adequaat gereageerd kortom , eventuele volgende bestelling wordt zeker bij jullie geplaatst

Niets was het teveel ook al na 3 niet tevreden tekeningen was de 4de er bonk op Echt top mensen Super content

supersnel

Zelfs op de korte termijn nog een prachtig resultaat voor een prima prijs voor elkaar kunnen krijgen. Fijn om constant op de hoogte gehouden te worden zodat je precies weet hoe het er voor staat. Super!!

Fantastische service

Goede hulp, zeer persoonlijk en niks is teveel

Zeer vlotte, klantvriendelijke en efficiënte aanpak.

De unieke, creatieve en professionele aanpak vertaalt zich in een klantgerichte communicatie en service. De vrij originele en zeer doordachte aanpak en processen zijn opmerkelijk efficiënt en worden ondersteund door grondig doordachte inrichting van de systemen zoals website en email.

Snelle en goede service

Prettig contact en dito website!

Netjes en meehelpen

Ik ben niet handig in de opmaak van logo’s etc maar perfect geholpen.

Super service

Snelle reactie en bij vragen handelen ze deze direct af.

Snel, duidelijk & mooie kwaliteit

Snel & mooie kwaliteit

Fijne communicatie, snelle reacties

Wij bestellen voor onze school hier onze tassen die we bij nieuwe leerlingen meegeven. Opdruk blijf lang goed, tassen zijn stevig. De meeste kinderen gebruiken het echt dagelijks!

topbedrijf!

service, klantgericht, snelle reactie!

Snelle service. Gelijk actie. Soms misten wij het persoonlijk contact , het is toch een product voor je bedrijf dus dan wil je dan ben je wat emotioneel betrokken. Maar prijs/service verhouding is top.

duidelijke website en aansluitend goed geholpen met drukproef en bestelling. Ik kijk uit naar de levering

Altijd een snelle reactie bij vragen.

Topservice. Sinds een jaar worden wij goed geholpen door Tirza. We zijn al geruime tijd klant en hebben meerdere bestellingen gedaan. Een 9,9 van ons!

Supersnel!

Aangezien ik net mijn eigen bedrijfje ben gestart voor het allereerst pennen laten bedrukken. Hier kon ik duidelijke informatie vinden en was het uploaden van mijn logo simpel. Na het aanvragen heel snel de proefdruk in mijn mailbox en gelijk goed! Over de bestelstatus word ik goed op de hoogte gehouden. Kortom, een hele fijne ervaring en ik zal zeer zeker vaker hier mijn bestelling doen

Snelle reacties en prettige communicatie

In deze drukke tijd rondom Kerst kreeg ik snelle reacties op mijn vragen en was de toon van communicatie zeer prettig. Op alle punten, levering, facturatie, snelheid enzovoort alleen maar complimenten.

Tot nu toe zeer tevreden

Soms moet je wat bestellen, dan gaat het niet helemaal en moet je bellen Zonder problemen werd mijn foutje goed gemaakt De email-bevestiging kwam snel dat heeft me geraakt Deze snelle service heb ik zeer gewaardeerd en ik heb ook weer wat geleerd Tot nu toe ben ik een tevreden klant dat is u goed gelukt ik heb dan ook veel vertrouwen in het eindproduct. Groet Jan Plomp

Uitstekende ervaring!

Fijn geholpen bij de keuze en goed advies gekregen. Top!

Geweldige service en doen wat je zegt

Wat een geweldig bedrijf. Mijn bestelling is exact zoals getoond op de proefdruk. Daarnaast is de service en communicatie ook van een hoog niveau. Een betrouwbare partner voor iedere ondernemer en zeker een aanrader.

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.