Service is super!

Na aanlevering van de gegevens zijn de pennen gedrukt. Helaas waren de kleuren doorgelopen. Maxilia had hierin zelf geen juiste beoordeling gegeven. Als service hebben zij een nieuwe druk aangeboden. Wat mij betreft top service. Nu nog afwachten of het nu wel leesbaar is.

Snel, correct en flexibel

Zie boven, anders kan ik het niet omschrijven. Moet wel het product nog ontvangen, dus levering en kwaliteit van het product kan ik nog niet beoordelen. Maar heb er vertrouwen in.

Ja uitstekend

Behulpzaam , vriendelijk en een goed assortiment

Super vlot geholpen!

Snelle service, mooi resultaat! Extra kleur in het zinnetje gebracht, dat super goed matcht met het logo :-) (groeit in het groen) Thanks Ruben!

Persoonlijk advies

Bij inlevering van de afbeeldingen voor de proefdruk ontving ik het bericht dat sommige tekst niet leesbaar zou zijn. Het persoonlijke contact leidde tot een passend advies waarna ik mijn bestelling heb geplaats. Mijn product wordt nu met duidelijk logo en leesbare relevante website link geleverd

Snel, heel persoonlijk en voor een goede prijs!

Snel, heel persoonlijk en voor een goede prijs!

Snelle reactie en meedenkend

Snelle reactie om mijn vragen en meedenkend in het beantwoorden van de vragen, het heeft een goed indruk achter gelaten

Mondkapjes zijn keurig gedrukt alleen zijn ze erg klein.

De afhandeling en levering was prima, ook waren ze op tijd geleverd alleen denk ik dat het kindermondkapjes zijn. Ze zijn veels te klein en als je ze iets aantrekt om ze goed te hebben stropen ze op , had verwacht dat het normale mondkapjes waren die groot genoeg zijn. Ps had ik kon niet kiezen qua grote.

Top service!

Wij worden altijd super snel geholpen en er is fijne communicatie. Offertes altijd dezelfde dag nog in de mailbox.

Super service en snelle reactie

Erg goed, verzoek werd direct opgepakt en omgezet in nieuw voorstel. Meedenken met klanten wens is belangrijk.

Ik ben top geholpen door Tijmen als het product net zo goed is als Tijmen ben ik helemaal tevreden.

Ben heel tevreden

Heel betrouwbaar en duidelijk.

Keurig en snel geholpen

Was op zoek naar Bidons met opdruk. Binnen een halve dag een voorbeeld en meteen een bestelling kunnen plaatsen

excellent

Super helpful! Can't wait to receive my order

Zeer vriendelijk

Website was op een aantal punten wat onduidelijk, maar door de snelle reacties via de mail verliep het bestellen toch soepel.

zeer uitstekende service bij al mijn vragen .

Een heel prettig ongedwongen manier van zake3n doen. Vriendelijk behulpzaam en snel met reageren als nodig is . Ik heb een negen gegeven omdat er altijd een uitdaging voor een tien moet blijven,maar het is echt waar ik wens alle medewerkers van Maxilia een heel mooi en gezond nieuw jaar. vr.gr. hilke

makkelijk en snel

al vaker bestellingen gedaan, loopt altijd soepel.

Super vriendelijk enthousiast en meedenkende collega

Super vriendelijk enthousiast en meedenkende collega

Mega

Hele fijne service. Snel en correct. Door mijn eigen fout, ging er iet mis. Dat is snel hersteld! Mooi product geleverd.

Snelle service!

Snelle terugkoppelingen, duidelijke communicatie en meedenkend. Heel fijn!

Vriendelijk en snel

Vriendelijke reacties, snelle proefdruk en heldere website. Dit is de tweede keer dat ik hier bestel en echt een aanrader.

Goede service en vriendelijke behandeling!

positieve ervaring

Levertijd is langer dan vermeld.

zie hierboven

Fantastische klantenservice!

Ik had een bestelling geplaatst, maar het product bleek achteraf niet meer geleverd te kunnen worden. Binnen no-time kreeg ik een mail van de klantenservice met een alternatief (dat normaal bijna 2x zo duur was) voor dezelfde prijs als mijn originele bestelling. Dus zelfs als er iets even misgaat, weten ze het perfect op te lossen. Zeer klantgericht en erg behulpzaam!

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.