prima prijs-kwaliteit verhouding.

Ik heb heel wat sites bekeken voor ik mondkapjes met eigen opdruk bestelde en Maxilia was de goedkoopste. Door strubbelingen bij de douane bijna een week later geleverd dan gedacht, maar dat is het enige minpuntje.

Snelle & vriendelijke service!!

Doen wat ze beloven & eindproduct ziet er super leuk uit! Daar ga ik mijn klanten weer mee verrassen! Dankjulliewel! Groetjes Judith

Open en duidelijke communicate

Gerard heeft mijn spoed bestellig vlot opgepakt en verwerkt. Hij is altijd beschikbaar voor mijn vragen en zijn mening is ook heel erg gewaardeerd.

duidelijke site en snelle reactie

het is erg prettig om snel een reactie te krijgen op de vragen

goede en heldere communicatie

snelle actie vanuit Maxilia

supersnel en vriendelijk geholpen

Eenmaal mijn gegevens en voorkeuren ingevuld liep alles als een sneltrein. Nu nog wachten op de levering.

Snelle service, denken goed met je mee

Snelle service, denken goed met je mee

makkelijk om contact te leggen

prima, klantvriendelijk en makkelijk om contact te leggen.

het is zeer gemakkelijk bestellen en ze zien er super uit.

het is mijn eerste bestelling, en die verliep zeer goed.

Wij hadden graag 4 kertpakketten besteld, konden hier niet direct duidelijk zien dat er een minimaal bestelhoeveelheid van 5 was. Dus nu maar een reserve mee moeten bestellen. beetje zonde. maargoed

Oplossingsgericht

Product was in eerste instantie niet op voorraad. Er werd daarom meegekeken naar een eventueel alternatief. Na contact met de leverancier bleek mijn bestelling toch nog op tijd leverbaar. Ik werd via de mail goed en snel op de hoogte gehouden.

Wat een geduld :-)

Fijn hoe jullie meedenken, steeds maar weer willen aanpassen en goed bereikbaar zijn. Erg tevreden. Evenals de vorige keer :-)

Top mooie resultaat

Snel antwoord en mooi resultaat aanstekers en balpennen besteld

Snel geholpen, goede tips!

Snelle reactie op mijn vragen. Mooi artikel.

Aanrader!

Ik kreeg mijn offerte snel via mail. Ook op mijn vragen antwoordden ze uitermate snel.

Een aaneenschakeling van niet nagekomen beloftes en fouten

Omdat ons bedrijf gebonden is aan een strakke deadline i.v.m. een event hebben we ruimschoots voor deadline (1 maand) contact opgenomen met de klantenservice omdat er onduidelijkheid waren m.b.t. aanleverspecificaties. Na tweemaal verkeerd te zijn geinformeerd door een klantenservicemedewerker blijkt het afdrukgebied bij uitvoer kleiner dan doorgekregen. Na het aanpassen van de bestanden klopte de digitale proefdruk meermaals niet, in het volgend contact moesten we de bestanden (die inmiddels twee weken bij jullie binnen waren) aanpassen binnen 45minuten voor omdat het anders wederom mis zou lopen. Als klap op de vuurpijl horen we - terwijl schriftelijk bevestigd dat we voor a.s. vrijdag de boekjes mogen ontvangen - dat de levertijd is opgehoogd en onze deadline niet kan worden gehaald. Ondanks wij al ruim twee weken geleden de order inschoten. Medewerker Tijmen beloofd vervolgens 50% korting + gratis spoedlevering indien de boekjes niet voor of op vrijdag worden geleverd maar bevestigd dit op mail met 25%. Ook kwamen wij achter het feit dat er een standaardlevering is gebruikt in plaats van de beloofde spoedlevering. Wij zijn zeer ontevreden over het slordig verloop en de. niet nagekomen beloftes en hopen dat jullie toch op uiterlijk vrijdag gaan leveren!

prima en snel geholpen

Goed en snel gehlopen.

Snel, accuraat en behulpzaam

Fijne hulp, snelle reactie en meedenkend.

ontzettende goede en snelle service

Al mijn vragen werden super snel en duidelijk beantwoord.

snelle reaktie

Ik moet mijn bestelling nog krijgen maar ik kan nu alvast zeggen dat ik de communicatie perfect vind. Ik woon zelf in Frankrijk en ben helaas tot de conclusie gekomen dat ik liever zaken doe met Nederlandse leveranciers. Elke keer als ik een vraag had dan schrok ik er gewoon van hoe snel ik van jullie antwoord kreeg. Als de bestelling dan ook nog prima in orde is, dan is dit zeker voor mij een rede om meer te bestellen

Mee-denkers pur sang

Elke bestelling weer netjes, weer mee gedacht en alle aandacht voor mij en mijn product! TOP!

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen, duidelijke drukvoorbeelden en heldere communicatie. Bedankt

Zeer klantgericht, flexibel en duidelijk

Een positieve ervaring, fijne medewerkster die me aan alle kanten behulpzaam wilde zijn. Zeker een aanrader !

Snel en goed antwoord op vragen en vervolgens snelle en goede levering!

Goede kwaliteit en snelle levering. Telefonisch en per mail goed te bereiken.

service en vriendelijkheid van de beste soort

snel maar geduldig antwoord op je vragen. aanreiken van ideeën en direct bereid om zaken te regelen zonder direct met de kosten daarvan te komen.

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.