Meteen aan de slag gegaan voor mij. Goed uitleg en geholpen met beste koop

Prima service en snelle afwikkeling

Na een kleine 'valse start' (logo upload was onbruikbaar) prima gcorrigeerd. Persoonlijke email en nette offerte ontvangen.

Deze relatie is een geschenk voor relatiegeschenken!

Snel, goed advies en nog belangrijker; enthousiastme straalt er vanaf!

Perfecte service

De service was zo goed. Tijmen heeft ons zo goed geholpen en geadviseerd. Hij denkt met ons mee en gaf prima advies.

Goed en snel geholpen!

Klantvriendelijk, overzichtelijke website

Mijn ervaring is dat Maxilia erg klantvriendelijkheid is, tevens met de klant meedenkt en snel reageert. Als ik bel krijg ik gelijk de juiste persoon aan de lijn wat ik persoonlijk erg prettig vind.

Perfecte service

Precies zoals het zou moeten zijn.

Goede ervaring

Ik had wat vragen over mijn order en de proefdruk. Ik werd steeds snel en goed geholpen. En uiteindelijk heb ik een mooi product.

snelle adequate vriendelijke reactie

Bij een lastige keuze optimaal geholpen en binnen het budget gebleven, complimenten voor Tirza

Simpel, snel en prettig

De website heeft een duidelijke indeling. Als ik een offerte aanvraag heb ik deze binnen een aantal uur al in mijn mailbox.

duidelijk

snel reageren, duidelijk en nu nog even wachten op de mondkapjes zelf.

Echt top, met goed advies en hulp en klantvriendelijkheid!

Goede service, klantvriendelijkheid. Je wordt goed geadviseerd. Geweldig mooi systeem waarin de offerte wordt opgenomen, je kunt doorklikken naar een voorbeeld van hoe het product eruit zal komen te zien en je kunt meteen het drukvoorbeeld goedkeuren! Je hebt als het ware een persoonlijk dossier waar alles digitaal in staat.

Aanstekelijk enthousiast

Producten besteld voor later in het jaar. Goede agendering, fijne herinnering en aanstekelijk enthousiaste berichten rondom de aflevering. De aflevering duurt, of ons verzoek, nog even. Maar dit wil ik toch alvast even laten weten over het proces tot nu toe.

Met veel geduld goed geholpen

Ik ben heel goed geholpen om het product dat ik wilde hebben precies zo te krijgen als ik het hebben wil.

goed geholpen.

Top service!!!

Ik heb wat verschillende mails gestuurd omdat ik steeds wat wilde veranderen. Wat een geduld van jullie kant, alles was mogelijk, niets is teveel.

Positief verrast door de goede service

Voor het eerst een bestelling geplaatst bij Maxilia en verrast door de goede service. Alles gaat van een leien dakje, gemak en service staan voorop. Ook via de chat gecommuniceerd met medewerkers omdat ik nog een aantal vragen had en dit ging super snel.

Snel en professioneel geholpen.

Nvt

Service zoals je graag wil hebben!

Nadat de drukproef van de drukker kwam en bleek dat het geheel er niet helemaal mooi op stond. Netjes contact opgenomen om dit te melden en gevraagd hoe ik het wel op de usb-card gedrukt zou willen hebben.

Ik ben zeer tevreden.

De kwaliteit en prijs zijn goed, de website is duidelijk, de service is prima en het klantencontact is vriendelijk en vlot.

Het was gewoon super

Gerard Vlastuin heeft me goed advies gegeven. Alles is keurig door hem geregeld en ik ben dan ook heel tevreden over deze jongeman. De ideale schoonzoon zal ik maar zeggen :)

Heel vriendelijk, geduldig en professioneel geholpen!

Geweldig! Zeer klantvriendelijk en reageren echt super snel! Aanrader

Gerard reageert altijd heel snel. Mijn producten worden ook altijd snel geleverd en naar wens. Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding!

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.