Snelle reactie

Offerte aangevraagd en snel reactie gekregen. Na wat kleine aanpassingen in het ontwerp, was het erg snel geregeld en kon de productie opgestart worden. Levering erg snel = 1 week. Benieuwd naar het eind resultaat :)

Fijn kontakt gehad en alles naar tevredenheid geleverd gekregen

Snel, duidelijk, maar vooral begripvol!

Ik had op zeer korte termijn de bedrukte mondkapjes nodig ivm een uitvaart. Al heel snel kreeg ik telefonisch eea te horen. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik kreeg het gevoel dat er begripvol om gegaan werd met mijn situatie. Dat voelt zeer goed en ik raad "Maxilia" dan ook ten zeerste aan! Groetjes en ga zo door, Angela van den Bergh

Uitstekende service

Altijd goed en duidelijk in de communicatie.

Fantastic!

Service really great and product just as amazing. Extremely happy!

Top service!

Ik had voor ons bedrijf een offerte aangevraagd en heb daarna over en weer gemaild met Noa. Naast dat ik telkens supersnel een reactie kreeg is Noa heel klantvriendelijk! Ik werd aan het eind bedankt voor het fijne contact en dat gevoel was geheel wederzijds!

Overzichtelijk site en wordt snel opgevolgd werkt prima

Goede service, duidelijke site, makkelijke bestelling, klasse produkt

Begin: site is duidelijk, produkten makkelijk te vinden, met goede omschrijving. Midden: gevonden produkt met alle nodige informatie in een zicht, keuzes goed te maken met eigen inbreng Einde: telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk, middels email goed op de hoogte gehouden van verzending. Plus extra verzekering.

Super aardig en behulpzaam

Ik had een kerstbal besteld die iets te klein was of de tekst die ik er op wou iets te lang was. Toen heeft ze me heel goed geholpen door dat voortijdig op te merken en onze een prima alternatief geboden. Ook laat ze heel mooi zien in een proefdruk hoe het gaat worden.

Snelle reactie en goed meedenken

Prima samenwerking, snelle reactie en goed advies!

Gewoon goed geholpen

Mee denken en oplossingsgericht

Kijken vanuit de bedoeling en niet het middel

De medewerker van Maxilia keek verder dan het product en dacht mee met ons aangaande wat de bedoeling was en leverde vanuit die bedoeling zijn bijdrage wat heeft geresulteerd in een mooi product!

Professioneel meedenken en heldere communicatie

Denise heeft me van A tot Z op een prettige manier begeleid in het proces. Meedenken in materiaal, drukwerk met de wens van de opdrachtgever in het achterhoofd.

snel en to the point

positief, denken mee en snelle levering.

Goed geholpen!

Goed geholpen en ter woord gestaan.

Snel meegedacht en heel vriendelijk geholpen

Mijn ervaring met Maxilia was top. Een ruime keuze, heldere tarieven en snelle reactie. En dan ook nog eens heel vriendelijk wat wil je meer?

Geweldig als altijd

Snel Duidelijk Eerlijk en perfecte Kwaliteit

Snelle, correcte en geweldige service. (Kort maar krachtig) ;)

Snel en duidelijk (en goede kwaliteit - gebaseerd op een vorige order)

Goed geholpen

Een bijbestelling op reeds eerder bestelde gepersonaliseerde Doppers®. Zonder vragen meteen een juiste digitale proefdruk en offerte.

Goede service!

Goed, supersnel en duidelijk geholpen

Ik ben goed, supersnel en duidelijk geholpen. Dat is een fijne ervaring met een leverancier waar wij voor het eerst een bestelling hebben geplaatst.

Goed geholpen en lekker duidelijk

Ik ben door de medewerker goed geholpen en goed begeleid, top service ga zo door.

Goede communicatie

Goed en snel contact. Duidelijk en vriendelijk.

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.