Superservice zoals je ze zelden nog tegenkomt!

Snel en adequaat geholpen, meteen reactie per mail.

Meedenken en snelle service

Klantvriendelijk en servicegerichte medewerkers! Snelle levering!

ga zo door

Als zzp er vond ik leuke dingen op de site ,om met klein budget ,toch iets te kunnen achter laten bij de klant. Snel geregeld met vriendelijke geduldige bejegening ! Ook makkelijk voor digibeet up te loaden/aan te leveren. Prettig dat gedurende en na het bestel proces gecheckt word of je tevreden bent Dus ...SUPER!

Super, netjes, snel en enthousiast!

Leuk bedrijf, lekker enthousiast in de communicatie en snel geregeld.

Duidelijke en overzichtelijke aanbieding, je ziet direct wat je krijgt

Goede begeleiding per mail en, indien nodig, juiste ondersteuning per telefoon.

Uitstrekend

Heel eenvoudig om mijn bestelling opnieuw te plaatsen.

Goede communicatie en prima service

Snelle (re)acties, en dat is heel fijn.Kan het product nog niet beoordelen, want heb het nog niet, maar als het net zo goed is als de communicatie zal het vast prima zijn!

Super fijn bedrijf, hele vriendelijke medewerkers die goed luisteren en snel de juiste oplossing vin

Ik heb meerdere keren met verschillende medewerkers contact gehad, via mail of telefoon. Elke keer weer even vriendelijk te woord gestaan en ook heel snel antwoord. Niks op aan te merken.

UIstekende website, snelle service

Na onze voorkeur voor en bepaald product op te hebben gegeven snel een digitaal voorbeeld ontvangen. Na de digitale voorkeur is meteen de bestelling in productie genomen. Levering laat nog even op zich wachten i.v.m. bedrukking.

top service

goed geholpen tijdens problemen op de site

Overzichtelijk website, goede prijzen en producten, goed contact Rosanne

Voor de derde keer komen wij uit bij Maxilia voor onze bedrukte producten. Ze hebben een heldere website, duidelijke kosten alles ineen en daarnaast gaat het bestellen makkelijk. We werden goed geholpen door Rosanne. Ze reageert snel op vragen en zorgt dat je product vlot geleverd wordt. Voor de volgende bestelling weten we al bij wie :-)

Superservice

Snelle reacties en oplossingsgericht

Eenvoudig online offertes aan te vragen met direct de mogelijkheid om het artwork in een proef terug te krijgen. Prijzen zijn scherp en tot nu toe de producten naar verwachting.

Zeer geduldig,perfect advies en vriendelijk geholpen

Behulpzaam en klantgericht

Heel fijn geholpen door Rosanne. Op de juiste momenten was ze aanwezig om advies te geven maar niet opdringerig wat je soms ook wel ervaart. Koppelde alles netjes terug en de informatie was erg duidelijk.

snel geregeld!

werken snel en efficient

Prachtige reclame

Wij hebben bij alle leden van onze wielerclub een mondkapje met clublogo rondgebracht. Een mooie manier om iedereen te binden, en nog eens op het belang van de regels te wijzen.

Oplossingsgericht

Een bedrijf wat samen zoekt naar een product wat bij je past

Snel, duidelijk en met goed advies.

Prima ervaring.

Supersnel en top in orde

Maxilia heeft een zeer snelle service! Zaterdag aan het einde van de middag besteld en al op maandag aan het einde van de ochtend een afdrukvoorbeeld !!!! Super! De website is erg overzichtelijk en het keuzemenu zorgt voor een snelle selectie op wat je wilt. Ook voor de particulier! Zeer open communicatie. Negatieve of minder positieve punten heb ik nog niet ervaren. Deze staat vanaf nu in mijn favorieten.

snelle werking en vlot verloop

Deze zzper is zeer tevree

Ik heb bij maxilia een opdracht neer gelegd om Pennen en aanstekers te bedrukken en te graveren Deze mensen kwamen met een mooie scherpe offerte en ben gewoon goed behandeld en nou contact gehouden met het personeel

Uitstekende, vlotte en duidelijke website en service

Zelf een keus gemaakt uit een product van Maxilia. Omdat ik heel snel een digitaal voorbeeld kreeg kon ik snel beslissen en de productie ervan worden gestart. En dan als bedrijf de mogelijkheid om achteraf te betalen. Super klantvriendelijk, uitstekende reactietijd. In 1 woord uitstekend.

Vriendelijk en behulpzaam.

Ik ben snel en professioneel geholpen. De medewerker reageerde adequaat en dacht mee. Ik heb daardoor ook meer producten besteld. De logo's waren gemakkelijk te downloaden en op het voorbeeld te zien.

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.