Erg Professioneel, vriendelijk en hulpvaardig!

Ben erg goed geholpen. Medewerkers was zeer professioneel, vriendelijk en hulpvaardig. Jammer was alleen dat de kleur die ik in mijn hoofd had voor alle dekentjes niet voorradig waren. Deze had ik wel in de offerte aangevraagd. Oplossing was verschillende kleuren. Maakt het wel weer gezellig. :-) Alles is snel opgepakt en de levering zou binnen 1 a 2 werkdagen zijn. Nu is werkdag 1.

Ontzettend trage levering, slechte communicatie

Mondkapjes op donderdag besteld, met leverdatum de komende maandag. Vanwege de snelle levertijd hier besteld. Inmiddels twee weken verder en na enkele mailtjes eindelijk telefonisch contact dat ze geleverd werden. Op de dag van de aangegeven levering mail ontvangen dat het net verstuurd is en het nog 1-2 dagen kan duren. Product dus niet geleverd binnen de aangegeven levertijd en geen update vanwege vertraging.

Zeer goed geholpen

Diverse opzetjes gekregen voor een pen, verliep vlot en professioneel.

Goed advies, men reageert snel en efficiënt. Vriendelijk

Prettige organisatie met een duidelijke website, snelle reacties op vragen en men staat je vriendelijk te woord. We wachten de bestelde producten met belangstelling af.

Goed product, langere leverijd

Ze leveren een goede kwaliteit en mooie producten. echter de levertijd vermeld op de website bij het bestellen klopt niet. Uiteindelijk een week later geleverd. Je moet dus ruim van te voren bestellen en niet vertrouwen op de website.

Ik was gevraagd iets te veranderen in ontwerp. Dat lukte niet omdat ik onderweg was. Dit werd keurig voor mij opgelost en er kwam een mooi ontwerp uit. Bedankt.

Duidelijk en snelle reactie

Goed en efficient

Na efficiënt contact was het ontwerp precies zoals ik het hebben wilde. Via mails ben ik goed op de hoogte gehouden. Komt op mij erg professioneel over. Met vriendelijke groet, Hans

Helemaal top!

De site is makkelijk te navigeren. Ook bij het voorstel krijg je 2 opties. Ook kunnen deze opties makkelijk laten aanpassen, door een bericht te sturen en je wens kenbaar te maken. En je krijgt vrij snel een 2 nieuwe opties toe gemaild. Het contact is makkelijk en persoonlijk.

Samen voor het beste resultaat

Fijne samenwerking!

uitstekend contact

zeer snel contact met de mensen bij Maxilia, erg vriendelijk en snel. Proefdrukken zijn supersnel binnen, aanpassingen geen probleem.

Snel en meedenkend

Wij zijn vlot geholpen en zijn van goede adviezen voorzien. Hartelijk dank daarvoor

Persoonlijk en zeer meedenkend.

B ij het niet voorradig zijn van het product met levering binnen een bepaalde deadline werd er gezocht naar een goed alternatief. Mails werden snel en adequaat beantwoord en een prima professioneel maar persoonlijk contact. Een prettige samenwerking!

Prettig contact & snel besteld

Al meerdere keren bij Maxilia besteld, keer op keer prettig geholpen en snelle levering. Top!

Snelle, duidelijke en vriendelijke afhandeling

Contact prima verlopen, professionele afhandeling. Alles snel, duidelijk en vriendelijk.

Vriendelijk, snel en meedenkend

fijne toon in de mails, erg vriendelijk en joviaal waardoor het bedrijf een jonge, energieke uitstraling krijgt.

fijn en goed geholpen, toegankelijk

Persoonlijk contact, snelle reactie, duidelijke berichtgeving, geen ingewikkeld programma wat je moet gebruiken maar lekker recht toe recht aan. Ben reuze benieuwd naar het uiteindelijke resultaat van mijn bestelling!

Goed geholpen

Goed geholpen en top resultaat

Snel geschakeld, mooie notitieboekjes, gelijk een tweede batch in bestelling genomen. Top

prima, snel en duidelijk

prima, snel en duidelijk

Tot nu toe top!

CSW is op deskundige en informele wijze geholpen om een mooi gepersonaliseerd product te kiezen

In vervolg op onze goede ervaringen met Maxilia (in de persoon van Gerard Vlastuin) in 2017 en 2018 hebben wij ook dit jaar tot volle tevredenheid een kerstattentie voor ons personeel kunnen aanschaffen. Het advies van Gerard en de diverse mogelijkheden hij voorgelegde, hebben wij als zeer prettig ervaren.

Ik heb vaker met Maxilia gewerkt. De producten zijn goed (binnen elke prijsklasse is er iets te vinden) en de service is top!

Prijs- kwaliteitverhouding in orde + goed persoonlijk advies

Voor een vereniging heb ik laatst mondkapjes laten ontwerpen en besteld bij Maxilia.nl. Hierbij werd ik fijn geholpen door het bedrijf met het ontwerp van de gezichtsmaskers en werden alle persoonlijke wensen verwerkt in de order. De mondmaskers zijn van goede kwaliteit in vergelijking tot de prijs. Verder kwamen ze zelfs nog eerder binnen dan verwacht. Al met al een fijne ervaring gehad met dit bedrijf!

Duidelijk, snel en erg netjes.

Hele goede service en erg duidelijk allemaal.

Hogeveldseweg 2

4041 CP Kesteren

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.