Pluspunten
Zeer snelle levering. Makkelijk telefonische bereikbaar
bezorging werd niet van te voren gemeld bij transportbedrijf of aflevertijd
Pluspunten
Goede service. Ik had vragen over het product via de mail gestuurd en had vrijwel direct een duidelijk antwoord.
Pluspunten
Top geregeld goeie service.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Fijne club mensen
Pluspunten
Omdat we een aantal jaren geleden ook al het nesling harmonica doek hadden gekocht, kregen we nu na een paar keer mailcontact over de prijs een leuke korting aangeboden en daar hou ik van!
Pluspunten
Voorafgaand aan de bestelling heb ik per email een aantal vragen gesteld. Hier werd heel snel en uitgebreid op gereageerd.
VerbeterpuntenStuur een verzendbevestiging zodat bekend is dat de bestelling onderweg is.
Instructie video
Pluspunten
correct gehandeld
VerbeterpuntenKoper verwittigen van hoe en wanneer goederen geleverd worden en track en trace mededelen. Mijn bestelling werd dezelfde dag verstuurd maar 2 verschillende koerierdiensten deden dit. Slechts 1 leveringsbon. Even in paniek gebracht hierdoor.
Pluspunten
VerbeterpuntenEr staat groot gratis verzending, echter bij afrekenen €9,95 exclusief btw. €6.75 normaal doosje zou beter staan.
Dag Harold wij verzenden gratis va €59,- . Dit staat duidelijk vermeld op onze site. De verzendkosten zijn €9,95 incl. btw. Bij vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op. Nogmaals bedankt voor uw bestelling en tot ziens. Met vriendelijke groet, Buitenplezier-online.nl
Pluspunten
tot nu toe altijd alles perfect verlopen. communicatie, telefoonhulp en nakomen van beloften
Pluspunten
Nazenden van onderdeeltjes die ontbraken super geregeld! Ook tussentijds contact via de e-mail werd snel beantwoord.
VerbeterpuntenHandleiding FlexFrame. Hieruit blijkt dat de koploze schroeven er allemaal los bij moeten zitten. Bij mij zaten de meeste er al in. Daardoor onduidelijkheid. Gezien dit niet bij alles was, heb ik het idee dat ik een retour product had en het dus niet goed gecontroleerd was.
Pluspunten
zeer snelle levering !
Verbeterpunten.
Fie Carelsenstraat 122