Pluspunten
Snelle levering na de Pinkster.
Pluspunten
Duidelijke website en goed productaanbod
VerbeterpuntenHet verzamelen van de benodigde onderdelen zou eenvoudiger kunnen. Nu moet je apart op zoek naar alle bevestigingsmaterialen.
Pluspunten
Duidelijke productomschrijving .. wij genieten van een heerlijk zonnedoek. We sturen een foto toe!
VerbeterpuntenTip: het is wenselijk dat er een bevestiging wordt verstuurt wanneer het product per post wordt aangeboden.
Even een berichtje sturen dat het paketje onderweg is ineens stond de volgende dag de bezorger voor de deur ik was toevallig thuis dus dat moet verbeterd worden
Pluspunten
VerbeterpuntenKlant informeren wanneer iets geleverd wordt dmv track en trace
Pluspunten
De goede webpagina en de snelle levering
VerbeterpuntenIk vond het erg onduidelijk wanneer het pakket bezorgd zou worden. Ik heb ook geen mail gehad van de bezorger. Hij stond geheel onverwacht met het pakket voor de deur. Dit maak je niet veel meer mee. Dit moet toch verbeterd kunnen worden. Daarom geef ik ook een 6 bij communicatie.
Pluspunten
Komt afspraken na
Pluspunten
Helder en eerlijk in informatieverstrekking..TOP!
VerbeterpuntenZullen er altijd zijn...dan word je nog beter!
Pluspunten
Zeer snelle leverservice. Correcte afhandeling van de betaling
VerbeterpuntenEen betere indicatie van de status van de bestelling. Niet enkel en alleen "betaald" , "verzonden". Misschien ook nog een track en tracé mail of iets in die richting. Voor de rest zeker ok
Pluspunten
A l'écoute et très réactif pour répondre aux questions notamment. Je recommande sans hésiter.
Pluspunten
Mooi huisje, snelle levering
VerbeterpuntenVan tevoren laten weten wanneer het bezorgd gaat worden, niet met een telefoontje 10 minuten van tevoren.
Pluspunten
Geen problemen ondervonden.
VerbeterpuntenMisschien was een bevestiging van de bestelling/betaling per mail prettig geweest.
Fie Carelsenstraat 122
7558 WD Hengelo