Pluspunten
Vriendelijk en geweldige service
betere uitleg
Pluspunten
snel en duidelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Nette levering volgens afspraak.
Pluspunten
Na bestelling, de volgende dag geleverd.
VerbeterpuntenZat geen beschrijving in hoe op te hangen, hiervoor filmpje op internet gekeken. Zou makkelijk zijn als er iets in het pakket zat.
Pluspunten
Prijs, snelheid levering, nazorg
Verbeterpuntencommunicatie kan beter: dwz bevestigen ontvangst van bijvoorbeeld mail tav ontbrekende onderdelen en hoe hier op geacteerd gaat worden door buitenplezier. Wij tastten even in het duister of onze mail ontvangen was en of men hiermee aan de slag ging. Gewoon prettig om te weten of en wat er als nazorg gepleegd gaat worden. Overigens is de nalevering met de grootste spoed uitgevoerd.
Pluspunten
Na een vraag op mail die is stuurde binnen de 10 antwoord zelfs na 19 uur
VerbeterpuntenIets meer foto's is altijd welkom
Pluspunten
Heel snelle levering, TOP!
VerbeterpuntenBevestiging email verzending en levering product.
nvt
Laten weten op welke dag het geleverd gaat worden...zou prettig zijn...
Foutje in het Nesling-gedeelte: Ogen in schaduwdoek zijn te groot waardoor dit niet met de bijgeleverde schroeven tegen 1 zijde kon bevestigd worden; opgelost met een extra rondel.
Pluspunten
Gemakkelijk bestellen en Supersnelle levering
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering Goede telefonische informatie over product gekregen
VerbeterpuntenHet harmonicadoek hang als je het intrekt 30 cm naar beneden en niet zoals gezegd 25 cm. Wij hadden gelukkig wel voldoende ruimte boven de deur genomen zodat dit voor ons geen probleem was.
Fie Carelsenstraat 122
7558 WD Hengelo