Pluspunten
Prima verpakt en binnen gestelde termijn van 48 uur geleverd!
VerbeterpuntenIk heb geen verzendbevestiging ontvangen, dit kan het orderproces verduidelijken richting klant.
Pluspunten
VerbeterpuntenJammer dat er kreukels in het gordijn zitten!
Pluspunten
VerbeterpuntenSlechte communicatie leveringsdatum totaal niet bij de buren afgegeven en geen briefje in de bus
als je aangeeft dat je binnen 48 uur levert moet dit kloppen.
Beste, U heeft donderdag avond laat besteld en wij hebben het doek vrijdag direct verstuurd. Grote pakketten worden helaas niet bezorgd in het weekend, vandaar de levering op maandag. Dit staat ook wel vermeld bij leveringsvoorwaarden. Wij wensen u alsnog veel plezier met uw harmonicadoek. Met vriendelijke groet, Klantenservice Buitenplezier-online.nl
Weet niet of de fout bij het bedrijf of de transporteur lag, maar levering werd in Zwolle aangeboden ipv Tilburg; vertraging. Verder bleek de levering in eerste instantie incompleet. Na telefonisch contact echter snel opgelost.
Pluspunten
Laagste prijs voor dit produkt
Pluspunten
Er was iets bestelbaar dat nergens anders bestelbaar was. Vlotte communicatie met klantendienst na een vraag van mij.
VerbeterpuntenGeen bevestiging van verzending / ontvangst betaling gekregen. Het pakket werd dus plots geleverd. Naam van de contactpersoon bij het bedrijf van het afleveradrees stond niet op het pakket. Dit heeft voor verwariing gezorgd op het afleveradres.
Pluspunten
Snelle levering nadat je de betaling hebt gedaan
VerbeterpuntenNadat de betaling werd geplaatst werd ik de volgende dag al gebeld dat de leverancier dat de picknick tafel de volgende dag werd geleverd. Hierop was ik niet voorbereid en had ff tijd nodig om dingen te regelen. Maar de leverancier was erg ongeduldig en ik moest binnen een uur beslissen of het geleverd kon worden of niet. Beetje jammer dus.
Beste Annette, U heeft met onze transporteur (zwaar transport) gesproken. Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten correct en in goed overleg worden geholpen. Helaas was ons dit tot uw beoordeling niet bekend, wij kunnen hier nu helaas niets meer aan veranderen. Als tip willen wij u en al onze klanten meegeven: Neem altijd contact met ons op als er klachten over onze vervoerder zijn zodat wij voor een oplossing kunnen zorgen. Wij zullen nog even contact hebben met onze vervoerder. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Klantenservice Buitenplezier-online.nl
Pluspunten
Prima afgeleverd !! Netjes in een hoes . Gelukkig afgegeven bij buren .
Geen mail gekregen i.v.m. bezorgdatum.
Pluspunten
Super Service!!!!!
Pluspunten
Snelle levering. Goede communicatie.
VerbeterpuntenWanneer een leverdatum is afgesproken zodat er iemand thuis is, is het prettig wanneer deze ook daadwerkelijk wordt gehanteerd. Onze levering kwam drie dagen eerder; gelukkig hebben we buren die het niet erg vinden om een pakket(je) aan te nemen.
Pluspunten
snelle levering ,
Verbeterpuntengeen
Fie Carelsenstraat 122