Pluspunten
Kritiek op bezorgend bedrijf (derde partij) wordt serieus opgepakt door Buitenplezier-online.nl.
VerbeterpuntenBezorging van de producten zijn voor verbetering vatbaar. Buitenplezier-online wil de goederen leveren (via derde partij) op een dag dat dit absoluut niet mogelijk is. Het behoort niet tot de mogelijkheid een afspraak te maken voor een andere dag op korte of lange termijn Is niet mogelijk. Ik moet maar wachten tot de goederen weer leverbaar zijn voordat pas weer een afspraak gemaakt kan worden. Pas na tussenkomst van Buitenplezier-online kon een nieuwe afspraak gemaakt worden. Ook bij deze afspraak ging het weer mis. De goederen zouden voor 10u geleverd worden, echter werd voor 10u alleen het hout geleverd. De rest kwam pas veel later op de dag. Er was niet gecommuniceerd dat de bestelling uit twee leveringen zou bestaan.
Beste, Stuurt u s.v.p. even uw telefoonnummer of neem contact met ons op dan kunnen we dit oplossen. Uw klacht is ons niet bekend en dit is ook niet onze manier van werken. Uw beoordeling verbaast ons nogal. Wij horen graag van u, Buitenplezier-online.nl
Verzend kosten kan naar mijn idee goedkoper. Voor 15euro materiaal gekocht 10 euro verzendkosten. Er zijn bedrijven die elke bestelling gratis leveren
Pluspunten
Goedkoopste en correcte levering
Bereikbaarheid telefonisch en via e-mail kan veel beter. Reactie op e-mail duurd te lang.
Pluspunten
zie mijn beoordeling
Pluspunten
- Snelle reactie op mail - snelle toezending beloofde onderdelen.
Pluspunten
Nesling pergola besteld. Bij levering bleek helaas 1 vd houten palen van mindere kwaliteit. Dit is snel en adequaat opgelost. Dit geeft verl vertrouwen in t bedrijf en ik kan het dan ook absoluut aanraden.
VerbeterpuntenBij het bezorgen had ik niet in de gaten dat het 2 leveringen zouden zijn. Een levering was alleen het houtwerk (mooie strakke tijdsplanning met houtbewerking, werkte goed!), de andere (doek en bevestigingsmaterialen) met pakketservice. Dit zou misschien nog iets duidelijker gecommuniceerd kunnen worden.
Pluspunten
Klein probleem met de levering werd snel en nauwkeurig opgelost.
Pluspunten
nakomen van afspraken, top! goede communicatie
Pluspunten
Sehr schneller Versand nach Deutschland Zeer snelle verzending naar Duitsland
Pluspunten
goede service en snelle levering van kwaliteitsproducten
Pluspunten
Goede website, uitstekende service en communicatie, goede uitleg met als gevolg de volgende dag de juiste producten in huis.
Verbeterpuntenduurde wat lang voordat ik op de betaalpagina kwam, beter als dit sneller gaat
Pluspunten
Goed persoonlijk advies, snelle levering en prima communicatie.
Pluspunten
Het idd. op voorraad hebben,snelle levering
VerbeterpuntenNa betaling vh product niet duidelijk wanneer het product excate geleverd wordt.
Pluspunten
Goede en snelle communicatie. Transporteur belde om een afspraak voor levering te maken waarna Buitenplezier-Online via email deze afspraak nog eens bevestigde.
VerbeterpuntenHelaas was ons niet verteld dat levering door een pakketservice en een transporteur voor grote pakketten plaats zou vinden waardoor we even in de veronderstelling waren dat het hout ontbrak. Kennelijk wordt dit normaal gesproken wel vooraf gemeld maar is het bij ons even misgegaan, jammer maar verder geen probleem.
Pluspunten
kan ik nog niet zeggen
Verbeterpunteneerst moet het product bezorgd zijn, daarna beoordeling sturen. Op dit moment ben ik nog wachtende. Sorry het product heb ik nog niet binnen gekregen. de editbeoordeling is dus te vroeg. Ondertussen het pakket binnen gekregen. ADVIES: niet te snel een beoordelings formulier sturen. Hoe kan je iets in zoń korte tijd beordelen?
geen
Fie Carelsenstraat 122