Pluspunten
Duidelijke website, en zeer snelle levering
Verbeterpuntengeen
Het zou goed zijn om aan te geven wanneer het produkt verstuurd/afgeleverd wordt, via e-mail.
Pluspunten
Snelle, correcte levering.
VerbeterpuntenNederlandse gebruiksaanwijzing toevoegen.
Pluspunten
Beoordeling kan beter worden als het product daadwerkelijk is geleverd
VerbeterpuntenVolgens mij moeten jullie een andere vervoerder kiezen. Heb nog steeds geen doek ontvangen. Dus ben nog niet tevreden.
Beste Mr. Weitkamp, wij werken al jaren met DPD en dit bevalt uitstekend. Uiteraard gaat er ook wel eens iets mis. Het pakket is hier al ruim een week geleden verstuurd. Ik lees nu via uw beoordeling dat het pakket helaas nog niet geleverd is. Ik ga dit morgen direct voor u uitzoeken. Excuus voor het ongemak. Wellicht voor in de toekomst: Wij leveren binnen 48uur na betaling. Als een levering zo lang op zich laat wachten neem dan contact met ons op. Klantenservice Buitenplezier-online.nl
Pluspunten
Goede keuzemogelijkheden. Duidelijke info.
VerbeterpuntenHet gebruiken van Track&Trace richting klant. Dan weet de klant dat het verzonden is en op welke dag het bezorgd wordt. Nu waren wij op de eerste leverdag niet thuis omdat wij niet wisten dat het zou komen. En DHL gaf aan de volgende dag weer te komen, MAAR DEDEN DAT NIET !! Terwijl er die dag wel een pakket van SelektVracht (nu DHL) is bezorgd. Andere transporteur overwegen.
Pluspunten
Kwalitatief rolluik...perfect afgewerkt en de kleur zoals ik gevraagd had. Niets van te zeggen. Snel beschikbaar. Zelf afgehaald.... heel vriendelijk ontvangen.
Verzendbevestiging of tracking code zou handig zijn. Is nu een beetje een verrassing wanneer het nu binnenkomt.
Fie Carelsenstraat 122
7558 WD Hengelo