Pluspunten
het schaduwdoek viel erg mee. goede kwaliteit ophangsysteem !
Verbeterpuntende klant vooraf gemeten ?
Pluspunten
- Overzichtelijke site; - Levering zonder extra bezorgkosten; - Na initieel uitblijven van levering contact gezocht, waarna product alsnog snel geleverd werd.
VerbeterpuntenWellicht een mail dat item verzonden is en/of een track en trace
Pluspunten
ik had het verkeerd gelezen ,maar het resultaat is super ,zo heb ik mijn punten voor het artikel aangepast groetjes john schoonvaere/ichtegem/belgie
Beste John, hartelijk dank voor uw inzending. Onze harmonicadoeken zijn waterdoorlatend en niet waterdicht. Ik heb n.a.v. uw "verbeterpunt" ook even gecontroleerd of op onze site staat dat de doeken waterdicht zijn maar ik kan dat nergens terug vinden. Heeft u dit wellicht ergens anders gezien? Nesling harmonicadoeken zijn namelijk alleen waterdoorlatend. met vriendelijke groet, Klantenservice Buitenplezier-online.nl
Pluspunten
snelle levering, redelijk snelle reactie op offerte aanvraag
Verbeterpuntengeen reactie op geplaatste bestelling nav. offerte per email.
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie en duidelijk en overzichtelijke website.
VerbeterpuntenLevering prima echter het geleverde product bevatte tork schroeven echter in het installatiepakket zat er geen tork bitje bij..l waarom niet?. Vond het instructieboekje niet echt duidelijk..miste bijvoorbeeld maatvoering afmetingen, index van het installatie pakket en de benodigde overzicht van het gereedschap die nodig is om het schaduwdoek te installeren. Rest prima en overzichtelijk
De mindere beoordeling bij levertijd en afspraken nakomen is puur omdat er op de website staat 48 uurs levertijd. Dat is niet nagekomen. Dit is voor ons geen probleem maar wel misleidend.
Beste Jos, Het kan inderdaad wel eens voorkomen dat een levering iets langer duurt. Excuus hiervoor. Over het algemeen zijn alle bestelling die voor 15.00uur besteld worden (op werk dagen) de volgende werkdag al bij de klant. Het is absoluut niet misleidend bedoelt, je hebt altijd met meerdere factoren te maken. Wij doen altijd ons uiterste beste om de bestelling z.s.m. bij onze klanten te bezorgen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Buitenplezier-online.nl
nvt
Pluspunten
snelle levering,
VerbeterpuntenDoos van de paal was beschadigd, verder paal in orde. Het betrof 2 dozen en de levering door 2 verschillende transporteurs is beetje overdreven. Deze beoordeling pas sturen nadat de zending is afgeleverd, dan kan ook pas e.e.a. beoordeeld worden. Niet binnen 4 dagen aansluitend een herinnering sturen. Kan irritatie opwekken (valt bij mij nog wel mee hoor, maar kan me dat wel voorstellen).
Pluspunten
Verkeerde kleur product fout van mij zelf, correct en snel gewijzigd zonder vertraging levering.
Pluspunten
Goede informatieve en gebruiksvriendelijke site
Verbeterpuntentrack and trace informatie geven
Pluspunten
Zeer snelle levering.
VerbeterpuntenMisschien een mailtje wanneer het verstuurd is.
Pluspunten
Zeer snelle verzending zoals ook aangegeven op de site. Klopt dus helemaal. Goede verpakking geen schade.
Pluspunten
Super snelle levering.. Duidelijke montage instructie..
VerbeterpuntenBevestigings schroeven bijleveren..
Fie Carelsenstraat 122