Als jullie langere staalkabels leveren is het misschien wel handig dat 1 kant van elke kabel is afgedopt, net zoals de originele staalkabels. met dit systeem van ophangen werkt het niet om beide kanten gewoon glad te hebben. mag ik weer naar de bouwmarkt voor 3 van die dingen.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenMisschien een track & trace link voor bestellingen. Bestelling staat binnen "no time" op voltooid wat op zich super is alleen in die tussentijd ben je "lost" wat betreft levering.
Pluspunten
Supersnelle levering!! Top producten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pluspunten
Foutje gemaakt bij de levering bestelling is in het depot blijven liggen ..... Excuses zijn aan geboden en de bestelling is met spoed geleverd ! Dit vond ik heel positief
Pluspunten
Beste prijs van alle gelijkwaardige webwinkels. Snelle levering. (1 dag!) Door eigen fout verkeerde kleur besteld; geen probleem ... 1 telefoontje; zonder probleem ander artikel binnen 1 dag ontvangen en oorspronkelijk artikel gratis opgehaald. Topservice!!!
Ik heb nog helemaal niets ontvangen!!
Pluspunten
Actieve benadering, vriendelijk en snel.
Pluspunten
Zeer vriendelijk en correct te woord gestaan. Goede passende offerte op maat gemaakt.
het bestel en leverproces is niet geheel duidelijk, naar mijn mening. Ik kon niet zien of mijn order verzonden was. Deze stond alleen op compleet, verder niets. Ook had ik graag een track-and-trace code ontvangen
Pluspunten
Er wordt super snel en adequaat gereageerd
Pluspunten
Erg snelle levertijd en nette verpakking. Ik kan niets over kennis en personeel zeggen daar ik geen persoonlijk contact heb gehad
VerbeterpuntenHet ik niet.
Fie Carelsenstraat 122