Pluspunten
VerbeterpuntenIk mis een mailtje met de mededeling dat het product verzonden is of een track en tracé code
Pluspunten
Goeie informatie; afspraken zijn allemaal nagekomen; alles op tijd uitgevoerd. Plaatsing schaduwdoek was vlot gebeurd.
VerbeterpuntenKan geen punten bedenken.
Pluspunten
Mooie website, snelle afhandeling van de bestelling en niet onbelangrijk een snelle levering.
VerbeterpuntenMis nog een mailtje dat de order in behandeling is genomen en vervolgens verstuurd is.
Pluspunten
Snelle levering, geen gezeur!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
snelle afhandeling, snelle levering en in zeer goede staat ontvangen
Pluspunten
Afspraken tot nog toe negekomen. Reageert adequate op mailberichten.
VerbeterpuntenIn mijn geval had ik graag een track en trace code ontvangen nadat het pakket was opgehaald.
Pluspunten
Snelle levering, met prijs overeenkomstig met andere bedrijven op internet
VerbeterpuntenAangeven dat product is afgeleverd bij de buren.
Pluspunten
Helemaal super, zeker een aanrader!
Pluspunten
goede behandeling, snel reageren en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenVoor het eerst een bestelling gedaan, en dik tevreden.
Pluspunten
snelle levering, duidelijk communicatie
Pluspunten
Nadat ik wat problemen had met de levering, werd ik zeer goed geholpen via mailen telefoniasch contact.
Verbeterpuntengeen mening
Pluspunten
Super goed persoonlijk contact, goed advies, snelle levering product, super afhandeling na gebleken verkeerde bestelling van onze kant. Snel het alternatieve product geruild en ontvangen. Dank!
Pluspunten
Aangename communicatie, hulpvaardig personeel, snelle levering, zelfs naar het buitenland
Verbeterpuntennee
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenVia mail een berichtje als product verzonden is. Bij verzendkosten moet je per gewicht aanvinken, dit is een beetje verwarrend, aangezien elders staat dat verzendkosten gratis is???
Pluspunten
Goede bereikbaarheid, snelle levering, klantgericht
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
VerbeterpuntenBericht verzenden als product onderweg is
Pluspunten
Men nam zelf direct contact op toen bleek dat er bij het ophalen door de transporteur iets mis was gegaan. Zeer vriendelijk te woord gestaan
VerbeterpuntenDe beoordeling was eerder binnen dan de bestelde produkten. Hierdoor dacht ik dat er iets mis was gegaan bij het afleveren van de produkten. Ook stond al op de eigen site dat de bestelling voltooid was. Was even niet bevordelijk voor de gemoedsrust van mij. Overigens perfect opgelost door het bedrijf.
Pluspunten
We wilden een ander doek in een ander formaat en dat is goed en snel opgelost.
Pluspunten
Snelle levering! Eerst even gebeld, ze nemen de tijd om je uitgebreid en een duidelijke uitleg te geven.
Pluspunten
lekker vlot geleverd
Fie Carelsenstraat 122
7558 WD Hengelo