Perfecte service

Een klein onderdeel van mijn screen was kapot. Al 8 jaar oud en de toenmalige verkoper bestaat niet meer! Nu van Buitenplezier een nieuw onderdeeltje gekregen zonder betaling te hoeven doen! Uitzonderlijke klantvriendelijkheid noem ik dit! Nogmaals bedankt

Correct

Binnen de beloofde periode geleverd

Product goede prijs - kwaliteit verhouding

Mooi schaduwdoek met rvs bevestigingsmaterialen besteld. Vanwege vakantie periode was de communicatie niet optimaal. Levering een dag later dan aangegeven door vertraging bij bezorgdienst DPD.

Vlotte levering echter geen contact met klantenservice te krijgen

Bestelling geplaatst voor harmonicadoek, aangegeven graag te willen weten wanneer het doek bezorgd wordt i.v.m. dure aankoop en thuis willen zijn bij bezorging. Ook na een mail richting klantenservice, helaas geen respons gekregen. Harmonicadoek is vlot bezorgd, bij de buren.

Alles tiptop gegaan

Alles is zeer vlug geleverd nadat ik de bestelling had geplaatst en betaald had

Snelle en correcte levering

Ik heb voor een vraag gebeld. Degene die de telefoon opnam, heeft de vraag direct beantwoord. Duidelijk, correct en een passende oplossing.

prima en snel

prima en snel

Snelle, correcte, duidelijke afhandeljng.

Aangenaam contact, stuurden een mail om verduidelijking te vragen ivm een artikel in de bestelling.

Ze doen wat ze beloven

Een bestelling van schaduwdoek en rolgordijn geplaatst. Deze werden zoals aangegeven binnen 48 uur geleverd. Alleen de informatie over de levering moest je vragen, dan kreeg je wel heel snel antwoord, maar een mailtje naar de klant met uw pakket is verstuurd en daar waar nodig met een track & trace code zodat de klant niet de hele dag hoeft te wachten, is een klein puntje van verbetering. Voor de rest blijf zo doorgaan.

Goede service en vriendelijke mensen.

Besteld en met een paar dagen In huis, Alleen een mail met de bezorg datum ontbrak. Hele goede verpakking en ziet er mooi en degelijk uit.

Prima product en snelle levering

Bij een lokale winkel een driehoekig schaduwdoek gekocht. Deze beviel zo goed dat we van hetzelfde merk ook een groter exemplaar wilden hebben. Deze kon echter daar niet geleverd worden. Aangezien Google dan je grootste vriend is gezocht op merk en kwam zo al snel bij Buitenplezier-online terecht. Gelijk besteld, volgende dag in huis, simple as that...

Een webwinkel is meee

Een webwinkel is meer dan spullen verschuiven van groothandel naar particulier. De grootste klantbeleving zit in de communicatie en hier kan dit bedrijf nog veel winst boeken. Twee dagen achter mijn bestelling aangebeld, niet erg vriendelijk te woord gestaan “we hebben het druk en de bezorging komt zeker wel” waren de antwoorden. Niets over de dag laat staan dagdeel of tijd werd duidelijk gemaakt en niets werd mij gecommuniceerd. Geen prettige ervaring

Prima prijs-kwaliteit!

Duidelijke site met de nodige uitleg. Zeer mooi en kwalitatief schaduwdoek. Correcte levering. Aan te raden.

Niemand gesproken en toch een prima dienstverlening

Had geen ervaring met Buitenplezier-online. Maar ben onder de indruk van vlotte en correcte afhandeling van de order. En wat voor mij echt telt is een goede pakketdienst met GLS. Beter als dat gepruts en zeer klantonvriendelijke benadering van DPD.

personeel goed gemotiveerd

zo zal het met alle internet bestellingen moeten gaan

Wat ze beloven komen ze ook na !

Duidelijke website .

Alles top!

Goede service, snelle levering, snelle reacties. Voor mij top!

Super levering door personeel s'avonds geleverd perfect snelle en nette levering

goede en vlotte service

ok

Alles verliep volgens afspraak

Heel goede service!

Snelle levering.

Geen terugkoppeling over betaling en bezorging waardoor we niet wisten wanneer er werd bezorgd.

Kwaliteit aan scherpe prijzen

Snelle levering na bestelling vanuit België, alles perfect afgeleverd, deze webshop verkoopt producten van zeer goede kwaliteit!

1e x iets besteld dus weinig ervaring. Wel snel geregeld

Bestelling plaatsen, betalen is geen probleem. Wat míj eigenlijk tegen viel was dat ik een vierkant zonnedoek bestel en het niet vierkant is maar aan vier zijden behoorlijk naar binnen is gesneden en gezoomd.

Gewoon goed.

Voldoende keuze, snelle levering.

Fie Carelsenstraat 122

7558 WD Hengelo