Goed contact gehad met een evenzo goed advies
Goed advies en goede contacten om tot een passende offerte en opdracht te komen.
snelle levering, Top.
Pluspunten
snel geleverd en mail werd ook s avonds beantwoord
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prijs en kwaliteit is uitstekend. Er worden geen bezorgkosten gerekend.
VerbeterpuntenDe levering geschiedt via Zwier Veldhoen c.q. Transmission. Hier heb ik de nodige problemen mee (gehad). De leverdatum hele dag thuis gezeten, even 10 minuten hond uitgelaten en prompt vond ik kaartje in de bus dat ik niet thuis was. Meteen gebeld en gevraagd of chauffeur nog even langs kon komen. Was niet mogelijk. Afspraak levering volgende dag 9 mei. Hele dag gewacht, niemand geweest. Om 17.00 gebeld. In eerste instantie werd gezegd dat levering conform afspraak stond gepland op 10 mei. Geantwoord dat telefonisch was afgesproken 9 mei. Na ruggespraak met afdeling Apeldoorn bevestigd dat er inderdaad 9 mei was afgesproken. Maar artikel was niet in de vracht van 9 mei opgenomen. Dus sorry het wordt 10 mei. Gevraagd naar tijdstip omdat ik geen zin had om 3 hele dagen thuis te zitten wachten. Tijdstip doorgekregen tussen 11.00 en 12.00 uur. 10 mei gewacht en levering vond plaats om 13.15. Al met al slechte afspraken en levering waarbij soms keihard wordt gelogen door transporteur. Track en Tracé werkt overigens ook niet omdat code niet wordt herkend. Ik ben absoluut dik ontevreden over Transmission. Advies: neem andere transporteur.
Beste Hans, Dit is erg vervelend om te horen. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Wij gaan dit bespreken met Transmission. Mvg Buitenplezier-online.nl
Pluspunten
Kwaliteit vd geleverde producten. Mooie site
VerbeterpuntenGraag een bevestigingsmail versturen dat de bestelling bij jullie binnen is gekomen. Ik heb niets gehad vh bedrijf. Alleen een sms v bezorgdienst wanneer ze zouden komen . Communicatie naar de klant is dus 0. Dacht na 2 dagen niks gehoord te hebben dat ik jullie bedrijf had moeten checken op internet.
Pluspunten
Toegankelijkheid. Meedenkend
Pluspunten
Fijn dat jullie meedenken als een product niet meer leverbaar is.
Pluspunten
handige site eenvoudig en snel afgehandeld
Pluspunten
Gebeld voor bijkomende inlichtingen en met veel plezier zijn deze gegeven, toppie
Pluspunten
Netjes snel reacties op mijn vragen via e-mail over welk soort trampoline ik had. Ook over leverdatum netjes gebeld en overlegd.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Prima bereikbaar, ook per telefoon.
Pluspunten
schaduwdoek ziet er goed uit, volgende zomer zal blijken of het echt goed is
Verbeterpuntenbij leveringen in België moet de communicatie niet noodzakelijk in het frans te zijn...
Pluspunten
Bestelde artikelen netjes ontvangen.
VerbeterpuntenNa het ingeven van de order verder geen relevante info meer ontvangen. Geen orderbevestiging, geen track&tracecode. Pakketbezorger stond enige zonder aankondiging voor de deur.
Dag Erwin, Dit zijn allemaal geautomatiseerde systemen. Vermoedelijk zijn de e-mails in uw spam filter terecht gekomen, heeft u daar al gekeken? Met vriendelijke groet, Buitenplezier-online.nl
Pluspunten
Montagevideo is een onmisbare aanvulling bij de levering en plaatsingsinstructies.
Pluspunten
Prima communicatie!
VerbeterpuntenKan ik nu niet vinden...
Pluspunten
? Te weinig bij u besteld
Verbeterpunten?
Fie Carelsenstraat 122