Ondanks niet geschikte afmeting van schaduwdoek prima service
Review overzicht
Ondanks niet geschikte afmeting van schaduwdoek prima service
CC Boogerd
's-Heerenhoek
Lang nagedacht over goede en mooie zonwering. Dit hebben we gevonden in 2 harmonicadoeken in een pergola. We kunnen nu lekker buiten eten en ons huis blijft ook koeler! En als je toch in de zon wilt zitten dan kun je heel gemakkelijk een deel of het hele doek terug schuiven!! Én supersnelle levering!
Mirjam
Enschede
Na bestelling via de erg gebruiksvriendelijke en duidelijke website werd de bestelling snel geleverd. De producten zien erg erg degelijk uit.
6 June 2021
Eric
Putte
Een website welke duidelijk is in keuze en bestellen. Communicatie vie eigen ticketsysteem e.d. werkt meer dan goed. Telefonisch ook goed bereikbaar en zeer goede uitleg op vragen. Zij weten hoe een klant te behandelen!
2 June 2021
Frits
Tiel
Wij zijn erg blij met het harmonicadoek op maat. Snelle reacties, goede service en het doek ik naar wens geleverd en gemonteerd. Wij zijn er erg blij mee!
2 June 2021
Jolien
Terheijden
Best een investering, maar oprecht de moeite waard! Neem goed de tijd voor het uitgraven en je hebt er jaren plezier van
31 May 2021
Herbert
Almelo
Supersnel geleverd, goed ingepakt!
27 May 2021
Tanja
Roosendaal
Duidelijke informatie op de website, goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering, goed verpakt en zonder beschadigingen.
26 May 2021
Jacky
Eindhoven
Fijn bedrijf. Een schommel besteld welke op voorraad stond. Dit bleek alleen niet het geval netjes opgebeld met de vraag of de levering ook over 2 weken mocht. Geen probleem en uiteindelijk alsnog eerder geleverd. Fijne communicatie!
21 May 2021
Tessa
Houten
Behulpzame service en advies. Prijstechnisch goed.
20 May 2021
Roelof
Leeuwarden
Besteld gelijk volgende dag in huis
19 May 2021
Gaby
Tiel
Ik wilde al heel lang een schaduwdoek en meerdere bedrijven gekeken, dit bedrijf sprong er voor mij wel uit. Goed contact en vlotte en snelle service.
18 May 2021
Moniek
Apeldoorn
6 May 2021
Corinna
Temse
Mo
Ede
Vooraf advies gekregen voor ons harmonicadoek. Ik ben hier heel blij mee omdat ik zelf niet op dit idee gekomen was. Ik heb het doek nog niet opgehangen maar het ziet er wel heel degelijk uit. De kleur moest ik even aan wennen, dat was iets geler dan op de foto.
Rianne
Tholen
Snelle levering, keurig verpakt. Duidelijke site
Jan
Hardinxveld
Prima, bijna persoonlijk, kontakt en snelle levering!
1 May 2021
Frank
Hazerswoude
Snelle afhandeling Snelle levering Goed transport bedrijf Goed verpakt Goede kwaliteit tuinset
30 April 2021
Michèle
Spijkenisse
Wat mij verbaasden was dat ik snel werd teruggebeld, terwijl ik niets had ingesproken! Top
28 April 2021
Leny
Julianadorp
Goede kwaliteit en bezorging.
27 April 2021
Jos
Malden
De pergola wordt pas eind volgende week geplaatst. Doek zit nog in de doos maar ik ben zeer benieuwd Vr. Gr. Marjan B
21 April 2021
Marjan
Lollum
klantvriendelijk en netjes afgeleverd
20 April 2021
Maurice Bruntink
Heerlen
Top geleverd en goed verpakt
13 April 2021
Tom
Nederweert
Al eerder materiaal gekocht via Buitenplezier. Nu wederom snelle levering en herstel van mijn bestelling n.a.v. verkeerde kleur. Snelle levering! (Ook dankzij PostNL natuurlijk)!
11 April 2021
Henry
Nieuwerkerk aan den IJssel.
...
11 April 2021