Pluspunten
Duidelijke website, makkelijk te bestellen
VerbeterpuntenDe doos van mijn bestelde artikel was reeds los geweest en met plakband weer dichtgeplakt. Bij het monteren van mijn artikel ontbraken verschillende bevestigingsmaterialen.
Pluspunten
Prima service, bij het transport bleek het product beschadigd. Prima opgelost!
Geen.
Beste Familie De Jong, U heeft een basketbalpaal met een maximale hoogte instelling van 2.10 mtr. gekocht. Dat is voor een leeftijd van +/- 6-10 jaar. Wellicht heeft u de informatie ergens anders gelezen? Dit staat niet bij ons op de site vermeld. Voor vragen of eventuele opmerkingen kunt u natuurlijk ook even bellen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Speelplezier-online.nl
Pluspunten
Pasnauwkeurigheid van de aangeleverde materialen
VerbeterpuntenSpeelpelzier met de voerbaltafel kan erg verbeterd worden als bepaalde details ander waren. Laat uw eigen mensen met de producten spelen!
Beste Asmund, Hartelijk dank voor uw beoordeling. U geeft ons een prima beoordeling maar geen aanbeveling voor andere klanten? Kunt u ons misschien e.e.a. toelichten? Wellicht dat wij onze service en producten aan de hand van uw bevindingen kunnen verbeteren. B.v.d. Klantenservice Speelplezier-online.nl
Pluspunten
De levering was precies op de dag dat op de website stond vermeld, dus een prima levering
VerbeterpuntenWat ik wel heb gemist is een mail met een code om het product te volgen, dan weet ik ook welke dag er iets geleverd kan worden en kan ik daar rekening mee houden.
Pluspunten
Voetbaltafel werd keurig op tijd bezorgd op afgesproken dag. Van te voren een bevestiging ontvangen inclusief een track & trace code per e-mail. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Dezelde tafel op andere sites gezien voor hogere prijs. Service was ook uitstekend toen ik vragen had over extra bestelde balletjes. Als ik weer iets nodig heb voor de kinderen, is dit zeker een website waar ik nog eens op zal bestellen.
Pluspunten
goede kwaliteit product, vlotte levering
VerbeterpuntenTrack en tracé werkte niet goed, vermelde alleen klaar voor bezorging, Groningen... Als je dan in Leeuwarden het pak verwacht begint twijfel te knagen... We kwamen dus ook niet te weten of het inde ochtend of middag bezorgd zou worden
Pluspunten
Volgens de computer zou ik op dinsdag beleverd worden, het werd donderdag maar daarover is eerst netjes gebeld. Super!
Pluspunten
Snelle levering, zeer klantvriendelijk en betrouwbaar. Door de goede communicatie was alles goed en snel geleverd De nazorg en garantie : Er was iets stuk gegaan tijdens het transport En ze hebben dit heel snel, op een zeer nette manier opgelost! Ze komen echt hun afspraken na!!
Pluspunten
Directe en zeer vriendelijke klantenservice met kennis van zaken en goede afspraken.
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit balans Goede service en terugkoppeling
VerbeterpuntenGeen, ga zo door
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt.
Fie Carelsenstraat 122
7558 WD Hengelo