Handleiding was erg summier. Met name de stokken van de voetbaltafel (welke op welke plek) en de poppetjes die je per stok moet rijgen.
Als een product in een andere kleur geleverd wordt, dan is het wel handig dit even te vermelden. Mijn zoontje wou een rode frisbee, maar krijgt een blauwe !!!!!
Duidelijk communiceren wat je verkoopt
U heeft een penalty trainingswand aangeschaft, een product met een zeer duidelijke product detail vermelding. Waarom u denkt hier ook een voetbaldoel bij te krijgen is ons een raadsel. Wij begrijpen uw beoordeling totaal niet, maar wij horen graag van u.
Pluspunten
Meteen nalevering van batjes die stuk waren!!
Pluspunten
Perfecte service. Was eigenlijk te laat met bestellen maar na telefonisch contact volgende dag geleverd op afgesproken tijd. Dus goede verjaardag gehad
Voor twaalf uur besteld voor morgen in huis klopt niet.
Pluspunten
Wij waren voornemens een tafelvoetbalspel aan te schaffen voor plaatsing in de kantine van ons kantoor. Tijdens telefonisch contact met Speelplezier-online zijn wij geadviseerd een andere keuze te maken en zijn hierin meegegaan. Prima advies, degelijke stabiele tafel. Wij zijn proactief geïnformeerd omtrent de levering.
Pluspunten
Uiterst plezierige telefonisch contact en goed advies voor een alternatief van de door mij uitgezochte tafeltennistafel die niet direct leverbaar bleek. Uiteindelijk ook een betere keuze denk ik achteraf!
VerbeterpuntenHet enige minpunt was dat er een tafeltennistafel te koop stond en op voorraad terwijl die niet direct leverbaar was. Doordat ik telefonisch contact opnam was dat echter meteen duidelijk!
Pluspunten
snel geleverd aantrekkelijke prijs
Verbeterpuntende gebruikershandleiding was onduidelijk, klein en slecht leesbaar
Pluspunten
Leverde in zeer korte tijd het artikel af voor betaling, o basis van vertrouwen.
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijke site, snelle reactie,netjes opgelost als product tijdelijk niet meer leverbaar is
Meer kleuren beschikbaar hebben van trampoline randen
Pluspunten
Super vriendelijke en keurige service!
Fie Carelsenstraat 122
7558 WD Hengelo