Ik heb foam voor de trampoline besteld en betaald. Dag na betaling ontving ik een mail met de mededeling dat het product niet geleverd wordt. Tot de dag van vandaag heb ik het betaalde bedrag van bijna €35 niet terug ontvangen. Op mijn mail waarin ik vraag wanneer ik het bedrag ontvang is nooit gereageerd. Grt Ontevreden klant
Beste, Het spijt ons dat u we teleur hebben moeten stellen. Dit artikel is uit het assortiment omdat het niet aan de kwaliteit eisen voldoet die wij stellen. Inmiddels staat het artikel ook niet meer op onze webwinkel. U heeft afgelopen weekend besteld en wij hebben u direct na het weekend op de hoogte gebracht van de status. Het geld is zelfs al naar u terug geboekt, wellicht heeft u dit nog niet gezien of heeft de bank het nog niet verwerkt. Wij hebben in ieder geval geprobeerd dit zo correct mogelijk af te handelen. Ik begrijp uw teleurstelling over het niet kunnen leveren overigens volkomen, nogmaals onze welgemeende excuses. Klantenservice Speelplezier-online.nl
Pluspunten
Goed bereikbaar en vragen snel beantwoord. Snelle levering. bruikbare advisering.
Omdat het product wat ik gekocht had niet meer op voorraad was hebben ze mij een andere koffer gestuurd zonder mij eerst in te lichten. Bovendien was de andere koffer die ze mij stuurden goedkoper. Ik persoonlijk hou ervan als een bedrijf mij van te voren op de hoogte brengt als een product niet meer op voorraad is en dat ze mij iets anders kan sturen zodat ik zelf kan bepalen of ik dat wil. De koffer die ik ontving was beschadigd dus beter geen beschadigde spullen afleveren.
Beste, Wij zijn toch enigszins verbaast over uw reactie. Wij hebben u meerdere opties aangeboden (mail dd 02.05.2014). U heeft hier vervolgens geen reactie meer op gegeven. U kunt altijd bellen of mailen. Wellicht kunnen wij u alsnog helpen. Speelplezier-online.nl
Pluspunten
Prima levering/communicatie
Pluspunten
voldoet 100% aan verwachting
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik werd snel op de hoogte gesteld van het ontbreken van het product
VerbeterpuntenAls je iets op je website zet zorg dan dat het aanwezig is.
Op het moment dat ik 50 euro extra betaal voor een gemonteerde tefeltennistafel inclusief bezorgen, ga ik ervan uit dat de tafel eerst bij mij thuis bezorgd wordt en vervolgens ter plekke gemonteerd. Nu kreeg ik hem gemonteerd geleverd en heb ik mijn halve stucwerk naar de rambam geholpen om dat ding de trappen op te krijgen. Achteraf gezien had ik hem dus liever in delen aangeleverd gekregen, mijns inziens wordt dit niet duidelijk gecommuniceerd op de website.
Beste, Wat vervelend om te horen, wij kunnen uw frustratie volledig begrijpen. Als u de tafel besteld wordt u gevraagd om een selectie te maken: 1. In doos bezorgen 2. Speelklaar bezorgen In de omschrijving wordt ook vermeld "de tafel wordt volledig gemonteerd afgeleverd". Als u ons kunt vertellen hoe wij dit nog duidelijker kunnen communiceren zullen wij dit zeker overwegen. Met vriendelijke groet, Speelplezier-online.nl
Pluspunten
Keurig nette mensen die hun afspraken nakomen en goed communiceren over order en levering
Pluspunten
Klantvriendelijk, flexibel in bezorging
Pluspunten
Vriendelijk en eerlijk aan de telefoon met goede uitleg over een latere levering
VerbeterpuntenGeen toezeggingen doen die niet gerealiseerd kunnen worden Als producten niet meer op voorraad zijn, dan tijdig een klant er over informeren
Pluspunten
Positieve ervaring
VerbeterpuntenGeen, maar GLS mag netter het pakket afleveren.
Pluspunten
goede prijs/kwaliteit verhouding, goede en snelle afwikkeling... het is erg makkelijk dat je van te voren kunt inzien op welke datum en tussen welke tijdstippen er wordt geleverd. prima bedrijf dat doet wat ze beloven.
Verbeterpuntengeen
Vermeld termijn tussen levering na betaling vanuit België >4 dagen correct in de website. Geef correct aan als iets pas leverbaar is na 8 weken omdat het niet meer in voorraad is.
Pluspunten
Product keurig verpakt ontvangen.
VerbeterpuntenVerkeerd pakket geleverd gekregen. Nadat ik email contact heb gehad is er afgesproken dat dit omgeruild moet worden maar er is geen dag en datum genoemd! Dus zit nu nog na een aantal dagen met het verkeerde product terwijl hrt een kado betreft die ik nu niet aan de jarige kan geven.....
Pluspunten
Snelheid leverantie. Follow up en garantie.
VerbeterpuntenBij het product aangeven wat erbij past / hoort. Ik had een buiten pingpongtafel besteld, maar moest apart naar een beschermhoes zoeken. Het zou handig zijn als direct de bijpassende producten gekoppeld worden.
Fie Carelsenstraat 122
7558 WD Hengelo